چقدر درمورد قانون جذب ویا چاکرا ها میدونید یا این که چقدر درمورد فرشته ها اطلاعات دارین
من 2 روزیه عجیب مشتاق شدم و دوس دارم کشف کنم قبل این هم اطلاع داشتم ولی دقیق و با حوصله ادامه نمیدادم
واقعا دید انسان خیلی باز تر میشه نسبت به زندگی
باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼
باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼
100 درصد درسته آدم واقعا میتونه همه چیزو جذب کنه فقط مهم طرز فکره
چشماتو میبندی و به هیچی فکر نمیکنی اولش سیاهی مطلقه ولی بعدش یه دنیای جدید
همیشه شکر کن حتی به کوچک ترین چیزا
اره احساس مثبت دارم الان سه شبه برای همسر ایده الم ارتعاش مثبت میدم خیلییییییییی حس خوبی دارم وقتی انجام میدم چون وقتی یه انرژی میدی میخوای بدونی به خواستت میرسی یا نه باید ببینی احساست خوبه یا بد..مثلا حالت خوبه احساس خوبی داری ینی ارتعاش مثبت داری میدی و به خواستت میرسی من شب اول وقتی نوشتم باورم نشد خیلی حسم عجیب بود ...اینم بگم وقتی درواست میدی مثلا ماشین مورد علاقتو درخواست میدی هی ماشین مورد علاقتو بیرون یا هرجای دیگ میبینی که اینا همش نشونههای مثبته...من سه شبه نوشتم کارت عروسی هی تو اینستا میبینم
چشماتو میبندی و به هیچی فکر نمیکنی اولش سیاهی مطلقه ولی بعدش یه دنیای جدید همیشه شکر کن حتی به کوچک ...
عزیزم میخوام به چیزیو بگم میخوام بدونم آیا این قانون جذب بوده؟من همیشه فکر میکردم در آینده یک شغل خوب و دلخواه خواهم داشت و خانه دار نمیمونم و البته هم همینطور شد ..این قانون جذبه؟