2777
2789
عنوان

کیا با قانون جذب آشنا هستن🤩😍😍😍

293 بازدید | 41 پست

چقدر درمورد قانون جذب ویا چاکرا ها میدونید یا این که چقدر درمورد فرشته ها اطلاعات دارین 

من 2 روزیه عجیب مشتاق شدم و دوس دارم کشف کنم قبل این هم اطلاع داشتم ولی دقیق و با حوصله ادامه نمیدادم

واقعا دید انسان خیلی باز تر میشه نسبت به زندگی

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عضو یه گروهم که رو جذب کار می کنه..خیلیی عالیه..یه گروه سپاسگزاری که از طریق سپاسگزاری جذب رو زیاد می کنه...

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
وای من

چقدر اطلاعات دارین اثراتشم احساس کردین

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼
به نظر من که قانون جذب درسته لااقل در80درصد موارد

100 درصد درسته آدم واقعا میتونه همه چیزو جذب کنه فقط مهم طرز فکره

منم دوست دارم بدونم😍

چشماتو میبندی و به هیچی فکر نمیکنی اولش سیاهی مطلقه ولی بعدش یه دنیای جدید

همیشه شکر کن حتی به کوچک ترین چیزا 

چقدر اطلاعات دارین اثراتشم احساس کردین

اره احساس مثبت دارم الان سه شبه برای همسر ایده الم ارتعاش مثبت میدم خیلییییییییی حس خوبی دارم وقتی انجام میدم چون وقتی یه انرژی میدی میخوای بدونی به خواستت میرسی یا نه باید ببینی احساست خوبه یا بد..مثلا حالت خوبه احساس خوبی داری ینی ارتعاش مثبت داری میدی و به خواستت میرسی من شب اول وقتی نوشتم باورم نشد خیلی حسم عجیب بود ...اینم بگم وقتی درواست میدی مثلا ماشین مورد علاقتو درخواست میدی هی ماشین مورد علاقتو بیرون یا هرجای دیگ میبینی که اینا همش نشونههای مثبته...من سه شبه نوشتم کارت عروسی هی تو اینستا میبینم

لا اله االله
چشماتو میبندی و به هیچی فکر نمیکنی اولش سیاهی مطلقه ولی بعدش یه دنیای جدید همیشه شکر کن حتی به کوچک ...

عزیزم می‌خوام به چیزیو بگم می‌خوام بدونم آیا این قانون جذب بوده؟من همیشه فکر میکردم در آینده یک شغل خوب و دلخواه خواهم داشت و خانه دار نمی‌مونم و البته هم همینطور شد ..این قانون جذبه؟