2777
2789
عنوان

اختلاف من و شوهرم رو خانواده ها فهمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 32 پست

عزیزم اشتباه کردی.. و دیگه به هیچ وجه اجازه نده مشاجراتتون رو کسی بفهمه.. ولی حالا کاریه که شده و دیگه خودخوری نکن..به هر حال همه می دونن که بحث و دعوا بین زن و شوهرا پیش میاد و بعدم به راحتی حل میشه..این دیگه موذی گری هست که هی بخواد به این کار اشاره کنه و سرکوفت بزنه... 

فك ميكنم تو خيلي برا حرف بقيه ارزش قايلي 

دوست داري مورد توجه باشي و همه ازت تعريف كنن 

بيخيال مهم نيس ك كسي چه فكري ميكنه يا ديگه بهترين زوج نيستيد 

اينم شد تجربه ك بزرگ بشي 

اگه دوريريات عاقل باشن ميدونن ك همه زن و شوهرا دعوا دارن غيرطبيعي نيس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴ سالگی ازدواج کردم هیچ وقت اجازه ندادم کسی اخلافمون پی ببره الان ۲۲سالمه خیلی خوبه خانواده م اطمینان کامل دارن به شوهرم با اینکه سنم کم بود اما میدونستم نباید کسی از مشکلات ما خبر دار بشه چون اونا بد فکر میکنن اما خب زنو شوهر حلش میکنن تموم میشه

من به بزرگی خدا ایمان دارم  اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡

یکی از چیزی ای ک خیلییییی روش حساسم همین موضوع هیچ وقت نزاشتی کسی چیزی بفهمه ولی عزیزم زن شوهر دعوا کنن ابلهان دورازجون بزرگتراتون باورکن هروقت ماهیو از آب بیگی ی تازست از الان ب بعد این بکن تجربه 

♥️ 

نگران نباش از سر بی تجربگی بوده و اکثر مواقع اوایل ازدواج برای بیشتر زوجها پیش میاد و کسی که شعور داشته باشه اینو درک میکنه و تلاش بر بهبود رابطتون خواهد داشت شما هم فراموشش کن و اگر کسی خواست یادآوری کنه بگو که فکر میکردم کمک شما میتونه برامون کارساز باشه و از تجربتون استفاده کنیم لطفا فراموشش کنید....

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
چه اشتباهی مثلا ؟؟

هررررررر اشتباهی از اخم و تخم بگیر تا خودشیرینی برای خانوادش

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸

از من به شما نصیحت نذار اختلافتون هیچکس بفهمه حتی خانواده خودت چون دیدشون نسبت به شوهرت بد میشه خانواده شوهر که بدتر طرف بچه خودشون میگیرن و رو اعصابت میرن

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
از من به شما نصیحت نذار اختلافتون هیچکس بفهمه حتی خانواده خودت چون دیدشون نسبت به شوهرت بد میشه خانو ...

از همین ناراحتم 

شوهر من مرد خوبیه 

من شلوغش کردم

خ

اون ب عیچکس چیزی نمیگه 

من اشتباه کردم

فک میکنم خودمونو خراب کردم

تو بخند تا ديگران كور شوند از حالت!
اینقدر دوتایی از این به بعد خوب باشین..تا دعوا کمرنگ بشه تو ذهن همه..

مادرشوهر من خیلی سرک میکشه تو زندگی‌ما

همش چکمون میکنه 

هربار بحثمون بشه میفهمه امقد ک زنگ میزنه میگه بیاید

اصن نمیشه ازش پنهان کرد

شوهر منم سر همین میگه دیگه کاهی یه بار میریم

مامان من سرک میکشه هربار دعوامون بشه میفهمه

تو بخند تا ديگران كور شوند از حالت!