بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مهندسه تو شرکتشون زن ندارن ما بهم اعتمد داشتیم برا همین رمز گوشی هر دومون عین همه نمیدونم چرا این ...
شاید مشتری یا همکار شرکتهای دیگه هستن
الکی زندگیتو خراب نکن
بنظر من حالا که به هم اعتماد دارید امشب جلوی خودش گوشیشو بردار به این عنوان که نو هست و میخوای ببینی، بعد مثلا اتفاقی اون اسمهارو دیدی، با ملایمت بپرس اینا کی هستن
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شوهر منم اسم چند تا خانم که من هیچ وقت ندیدم توی گوشیش داره
البته من بهشون زنگ نزدم چون وقتی بهم گفت مشتری هستن دیگه مشکلی نداشتم
بالاخره هر کسی همسر خودشو خوب میشناسه
اصلا کارش جوری مثنیست که با مشتری سر و کار داشته باشه من همکاراشو میشناسم ازشون حرف میزنه تو همه ای ...
ببین الان شوهر دوست من مهندس کامپیوتره توی جایی هم که کار میکنه یک خانم فقط هست
اما چند وقت پیش من یه کار کامپیوتری داشتم، یه دفعه گوشیشو برداشت شماره یه خانم مهندس توی شرکت دیگه رو داد بهم.
منظورم اینجور همکاریه