2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی همسر

245 بازدید | 16 پست

دیشب گوشی نو خریده بود منم خوابم نمیبرد برداشتم ببینم چطوره یهو رفتم تو کانتکهاش

اسم چندتا دختر دیدم

تعجب کردم

چندتاشو نوشتم صبح بهشون زنگ زدم مثلا که یعنی اشتباه گرفتم ببینم چی میگن دو تاشون جواب دادن یکی خانم جوان بود یکی هم مسن بود

اصلا نمیدونم کی هستن اینا با شوهرم چیکار دارن یا بهتر بگم شوهرم باشون چیکار داره

به نظرتون چیکار کنم

خدايا خودت حافظ پسرم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودش بپرس که اینا کین تو گوشیت نگو که بهش‌ون زنگ زدی

نمیخوام سریع تصمیم بگیرم

فکر کردم بگم دیشب یه خانمی بهت پیام داد من از پیامش خوشم نیومد پاکش کردم ببینم چی میگه

خدايا خودت حافظ پسرم باش

شغل شوهرت چیه؟

اگر میخواست پنهان کنه اسم مرد میذاشت

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شغل شوهرت چیه؟ اگر میخواست پنهان کنه اسم مرد میذاشت

مهندسه

تو شرکتشون زن ندارن

ما بهم اعتمد داشتیم برا همین رمز گوشی هر دومون عین همه

نمیدونم چرا اینطور شده

خدايا خودت حافظ پسرم باش
نمیخوام سریع تصمیم بگیرم فکر کردم بگم دیشب یه خانمی بهت پیام داد من از پیامش خوشم نیومد پاکش کردم ب ...

اونم میگه خب داد که داد مزاحم شدن

این که نشد سوال

ازش بپرس چرا اسماشونو سیو کرده

شاید شماره خانمای دوستاشن یا همکاراش

شوهر منم تو گوشیش شماره خانمای دوستاشو داره

همشونم اسم کوچیک😂همشونم میشناسم

I am a queen because I have a cute mad king
مهندسه تو شرکتشون زن ندارن ما بهم اعتمد داشتیم برا همین رمز گوشی هر دومون عین همه نمیدونم چرا این ...

شاید مشتری یا همکار شرکتهای دیگه هستن

الکی زندگیتو خراب نکن

بنظر من حالا که به هم اعتماد دارید امشب جلوی خودش گوشیشو بردار به این عنوان که نو هست و میخوای ببینی، بعد مثلا اتفاقی اون اسمهارو دیدی، با ملایمت بپرس اینا کی هستن 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اونم میگه خب داد که داد مزاحم شدن این که نشد سوال ازش بپرس چرا اسماشونو سیو کرده شاید شماره خانما ...

شما میشناسی

همسر من هیچوقت با همکاراش صمیمی نمیشه

خدايا خودت حافظ پسرم باش
شاید مشتری یا همکار شرکتهای دیگه هستن الکی زندگیتو خراب نکن بنظر من حالا که به هم اعتماد دارید امش ...

اعتماد داشتم

دیشب انگار کاخ ارزوهام خراب شد

خدايا خودت حافظ پسرم باش
شاید مشتری یا همکار شرکتهای دیگه هستن الکی زندگیتو خراب نکن بنظر من حالا که به هم اعتماد دارید امش ...

اصلا کارش جوری مثنیست که با مشتری سر و کار داشته باشه من همکاراشو میشناسم ازشون حرف میزنه

تو همه این سالها یه خانم همکارش بود فقط اونم وکیل شرکت

اصلا محیطش جوریه که خانم توشون نیست

خدايا خودت حافظ پسرم باش
اعتماد داشتم دیشب انگار کاخ ارزوهام خراب شد

راه حلی که به ذهنم می رسه همینه 

شوهر منم اسم چند تا خانم که من هیچ وقت ندیدم توی گوشیش داره

البته من بهشون زنگ نزدم چون وقتی بهم گفت مشتری هستن دیگه مشکلی نداشتم

بالاخره هر کسی همسر خودشو خوب میشناسه

اصلا کارش جوری مثنیست که با مشتری سر و کار داشته باشه من همکاراشو میشناسم ازشون حرف میزنه تو همه ای ...

ببین الان شوهر دوست من مهندس کامپیوتره توی جایی هم که کار میکنه یک خانم فقط هست

اما چند وقت پیش من یه کار کامپیوتری داشتم، یه دفعه گوشیشو برداشت شماره یه خانم مهندس توی شرکت دیگه رو داد بهم.

منظورم اینجور همکاریه