2777
2789
عنوان

تردید برای فرزند دوم

7714 بازدید | 77 پست

سلام خانومای گل.ایشالا سلامت باشید لطفا بیاید منو راهنمایی کنید.یه دختر ۴ساله دارم و خودم ۲۷ سالمه.بسیاربسیار مرددم که برای فرزند دوم اقدام کنم یا نه.توروخدا بیاید از تجربیاتتون بگید که بهتر بتونم تصمیم بگیرم.تمام مزایا و معایب رو هم تحقیق کردم و میدونم.اما دوس دارم بدونم تو دنیای واقعی چطوره.از نظر مالی مشکلی نیست.از یه طرف فکر زایمان و رسیدگی به نوزاد و بزرگ کردنش تا ۲-۳ سالگی کاملا منصرفم میکنه.و از طرف دیگه اصلا دوس ندارم بچم بعدها تنهاییش براش مشکل ساز بشه.واقعا هم حوصله بچه داری ندارم...نگید خودخواهم.بخدا داغون شدم تا همین بچم شد ۴سالش.اما نمیدونم از خودم بگذرم و یکی دیگه بیارم، یا تمام تلاشم رو واس همین یدونه عزیزدلم بذارم...از طرفی من و همسرم فامیل هم هستیم و یکم نگران سلامتیشم.البته خداروشکر آزمایش ها مشکلی رو نشون ندادن.کیا مثل من مردد بودن و چه تصمیمی گرفتن؟توروخدا منو درباره این فکر خسته کننده راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سختیهای تا ۳ سالگیش کوتاه مدته

اصل آیندشونه

من که با دو تا بجه هم مخالفم

دیگه خوبه ۴ تا باشه

هم بهتر تربیت میشن البته اگر فاصله سنی زیاد نباشه و هم در آینده تنها نیستن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

به نظر من بیارین چون سنتون بره بالا مشکل میشه جبرانش تازه بچتونم چهارسالشه سنش خوبه مامان من همش میگفت بچه ها رو بافاصله بیارین ولی زنداداشم گفت نه میخوام پشت سر هم بیارم با هم بزرگ شن اذیتا که هست ولی خودش راضیه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

من پسر اولم سه سالشه شش ماهه باردارم دست تنها هم هستم سختی خیلی داره ولی بچه گناه داره تنها میمونه بنظرم یکم داره دیر میشه 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
سلام..منم.شرایط شمارودارم..هم زدواج فامیلیهستم هم بچه ام ورد ۴سالگی شده...سرکارمیرین یانه خونه دارهس ...

من خونه دار هستم عزیزم.خداروشکر با بچم وقت میگذرونم.میترسم دوتا بشن نتونم زیاد کنارش باشم