2777
2789

سلام خانما من بچه ام امسال میره کلاس دوم سال اول مدرسه غیر انتفاعی بود هم به خاطر هزینه هم به خاطر این که راضی نبودیم میخوام نزدیک خونه امون یه مدرسه هیات امنایی  هست اونجا ثبت نام کنم دو سه بار رفتم ولی ثبت نام نمیکنن باید چیکار کنم این بگم تنها مدرسه نزدیک خونه امون هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایه دیگه ببر سرویس بگیر

منم‌میخام دولتی بنویسم

سالی که گذشت پیش دبستان بود هزینه کلاس اولشون خیلی بالاست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
جایه دیگه ببر سرویس بگیر منم‌میخام دولتی بنویسم سالی که گذشت پیش دبستان بود هزینه کلاس اولشون خیلی ...

جای دیگه قبول نمیکنن که باید نزدیک مدرسه باشه دولتی خیلی اذیت میکنن

جای دیگه قبول نمیکنن که باید نزدیک مدرسه باشه دولتی خیلی اذیت میکنن

خوب باید ثبت نام‌کنن دیگه اگه قانونشه

بله منم باید قولنامه خونه ببرم 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اگه تومحدوده باشین مجبورن ثبت نام کنن

تو محدوده ایم ولی همش میگه برو اخر مرداد بیا میگم مطمئن باشم ثبت نام  میکنی میگه نه پرونده دخترام از مدرسه قبلی  نگیر  ما شاید جا نداشته باشیم

تا اخر مرداد صبر کنم دیر نیست

چرا دیره احتمالا سال تحصیلی یک‌ماه زودتر شروع میشه!