2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون لک نداری دلیل نمیشه جذاب باشی .خیلی چیزا باعث میشه حتی آدم با کک و مک هم میتونه لوند باشه بستگی ...

من کک و مک دارم 😐

همیشه بم میگن خیلی خوبه فیسم  😐 فک کنم به خاطر اعتناد به نفسمه 😂😂😂

من دیروز رفتم تو یه کلینیک از خودم بدم اومد .۴تا منشی داشت همشون عملی شبیه عروسک از دنیا سیر شدم .من ...

عزیزم واقعاچهره های عملی خوشکل نیست از۱۰۰تامردبپرسی یکیشونم نمیگن زن عمل کرده خوشکله فقط زناهستن ک ازعمل کردن خوششون میاد

من دیروز رفتم تو یه کلینیک از خودم بدم اومد .۴تا منشی داشت همشون عملی شبیه عروسک از دنیا سیر شدم .من ...

تا این حد خیلی بده 

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
عزیزم واقعاچهره های عملی خوشکل نیست از۱۰۰تامردبپرسی یکیشونم نمیگن زن عمل کرده خوشکله فقط زناهستن ک ا ...

پس چرا این منشیا انقدر خوشکل بودن و همه بهشون خیره شده بودن؟درسته همه چیز طبیعیش بهتره اما واقعا جدا از بحث زیبایی جذاب و تو چشم بودن مهم شده .منی که طبیعی هستم میرم بیرون خودمو میبازم .شوهرم اونا رو میکوبه تو سرم که ببین دندوناشونو ببین دماغشونو .اما برای خودم هزینه نمیکنه واسه عمل.

خوب ایراد چهره ات چیه سعی کن اون رو پیدا کنی

از نظر خودم همه چیم ایراد داره ولی با یکم ترایش خیل تغییر می کنم ولی پیشونیم کوچیکه 

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

مثلا من دماغم گنده نیست خیلی هم نرماله اما وقتی میبینم یکی دماغشو با عمل کرده اندازه یه بامیه خورشتی کوچیک ...صد در صد که دماغ من تو جامعه گنده دیده میشه.(حقیقت تلخ:با این وضع ،طبیعی بودن تو ایران داره به امل بودن تبدیل میشه)