2777
2789

سلام بچه ها من نمیدونم چرا الان دوماهه همش خواب خیانت میبینم، یا اینکه خواب میبینم بچم زودتر از موعد بدنیا اومده ، تو شیرخوارگی مثل ادم بزرگا حرف میزنه و کلی چیزای خنده دار دیگه 

منم دو سه باری خواب خیانت دیدیم حتی دیدم که بابام اومده میخواد قرص بهم بده بچم رو بندازم که مشکلی برای طلاق نداشته باشم 

خواب های عجیب خیلی میبینم

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

من هنوز باردار نشدم ولی خواب میدیدم جای بچه تو بیمارستان ی مرد کوچولو دادن بچرو گذاشتم تو ماشین ماشینمونو دزدید بعد خسرو شکیبایی تنش لباس پلیس بود یهو اومد گفت اون ی سارق حرفه ایه من الان میگیرمش بعد سوار اسبش شد رفت دنبالش😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو سه باری خواب خیانت دیدیم حتی دیدم که بابام اومده میخواد قرص بهم بده بچم رو بندازم که مشکلی بر ...

من خیلی وقتا ازخواب بیدارمیشم میگم خدارو شکر همش خواب بود🤗🤗🤗

منم خواب خیانت این اخریا زیاد میبینم جوری اخلاقم گند میشه وقتی بیدار میشم ک شوهر طفلکم میگه باز من تو خوابت چیکار کردم اینجوری بیدار شدی😂😂

یوقتایی ام خواب میبینم نینی زود دنیا اومده ولی لحظه ای بزرگ و تپلی میشه 😐 یوقتایی باهام حرف میزنه 

اصن ی وضعیه🤣🤣

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
من هنوز باردار نشدم ولی خواب میدیدم جای بچه تو بیمارستان ی مرد کوچولو دادن بچرو گذاشتم تو ماشین ماشی ...

انشاءالله شماهم صاحب یه بچه تپل مپل خوشگل بشی عزیزم

منم خواب خیانت این اخریا زیاد میبینم جوری اخلاقم گند میشه وقتی بیدار میشم ک شوهر طفلکم میگه باز من ت ...

تقریبا مثل منه خوابتون، برای من نمیزاره جاشو عوض کنم با همون حالت بچگی میگه عوضم نکن راحتم🤣🤣🤣

من همیشه خواب لحظه زایمانم و بعد از اینکه بچم به دنیا اومده می دیدم ولی هیچوقت شوهرم تو خوابم نبود

همش استرس داشتم و میگفتم اینا یه نشونه هست، یعنی ممکنه اون روز یه اتفاقی واسه شوهرم بیفته و نتونه کنارم باشه

ولی خداروشکر همش خواب بود

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
تقریبا مثل منه خوابتون، برای من نمیزاره جاشو عوض کنم با همون حالت بچگی میگه عوضم نکن راحتم🤣🤣🤣

😂😂😂😂 

من يوقتايي خوابم انقد طبيعيه  وقتي بيدار ميشم گريه ام ميگيره شوهرم طفلي يجوري نگام ميكنه فكرميكنه ديوونه اي چيزي شدم😂😂 ميگه تروخدا گريه نكن يماه ديگه تموم ميشه جفتمون راحت ميشيم😂😂😐😐

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من

‌شب‌ خوابیده‌ بودم‌ یهویی‌ پاشدم‌‌ فکر‌کردم‌ شوهرم‌ یه‌‌‌‌کسه‌ دیگه‌ است‌ یابسم‌الله‌ جن‌‌ هی‌تکونش‌د‌ادمو‌ وصداش‌کردم‌ بعد‌ دیدم‌ جوابمم‌ نمیده‌ ترسیدم‌ بعد‌جیغ‌وداد میزنم‌‌ یهویی‌ اونم‌پاشد‌ خیلی‌ترسیده‌بود‌ بعد‌پاشد‌ ازجاش‌فرار‌کرد‌ منم‌ سکته‌روزدم‌ منم‌دنبالش‌ فرار‌ زود‌ چراغو‌روشن‌کرد‌ وگفت‌ چی‌شده‌ چی‌خواب‌دیدی‌ گفتم فکردم تواونی  ‌گفت‌من‌تودیوار‌یه‌سایه‌دیدم‌ بیچاره ازاون به بعد میگه روزا نخواب شبا‌به خواب عمیق بری مارم دیوونه نکنی🤣🤣

😂😂😂😂  من يوقتايي خوابم انقد طبيعيه  وقتي بيدار ميشم گريه ام ميگيره شوهرم طفلي يجوري ن ...

یعنی ماههای اخر ادم دل نازکتر میشه؟ من شنیده بودم زنان باردار ماههای اخر حساستر میشن وگریه زیاد میکنن