2777
2789

خانوما سلام من ۴ روز پیش ازمایشم مثبت شد و تیتر بتام تو روز موعدم ۶۷۰۰ بود.من از روز قبل موعدم حالت تهوع داشتم صبحا و گاها شبا الان رفته رفته بیشتر شده به حدی که صبحا بیدار میشم حس میکنم دارم بالا میارم🙈امروز صبح یه لیوان شیر خوردم و کیک گلاب به روتون بعد نیم ساعت بالا اوردم.ایا این طبیعیه؟تا کی ادامه داره این حالت؟خیلی سختههههههه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

از بیشتر غذا ها هم بدم میاد 

طبیعیه

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز اول راهی من تا هفته ۱۷ ادامه داشت😭

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

تورو خدا کمکم کنید.کسی مث من بودههههههه

تا اماه چهارت حالت تهوع ادانه داره

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤

هر بدني متفاوته اما بيشتر افراد تا ٣ماه باهاشون ميمونه سيرابي براي ويار بارداري عاليه 

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
هنوز اول راهی من تا هفته ۱۷ ادامه داشت😭

اخه از ۶ هفته من شنیدم شروع میشه زود نیست برا من؟؟؟؟

عزیزم دوقلو باردار نیستی احیانا😅😂؟

خودمم نمیدونم شنبه سونو میرم 😁

اخه از ۶ هفته من شنیدم شروع میشه زود نیست برا من؟؟؟؟

من الان سه هفتمه اینقدر حالت تهوع دارم