2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کنین مثبت باشه خیلی تلاش کردم

مطمئن باش مثبته عزیزم من ماهایی ک تو اقدام بودم هزارتا میزدم منفی بود حتی یبار پری نشدم بیبی زدم منفی بود ولی شک داشتم دکتر برام آزمایش نوشت تا مطمئن بشم و منفی بود تا بهمن ماه ک مثبت شد اگ بیبی مثبت باشه ۹۰درصد مطمئن باش مامانی

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
تو رو خدا دعا کنین مثبت باشه خیلی تلاش کردم

ایشا...هر چی میخوای همون میشه....کاش منم باردار بشم...خیلی استرس دارم..سنم بالاست..‌چند بار اقدام داشتیم ناموفق بوده..ولی تنبلی هم ندارم ..پریودام خیلی مرتبه

ایشا...هر چی میخوای همون میشه....کاش منم باردار بشم...خیلی استرس دارم..سنم بالاست..‌چند بار اقدام دا ...

گرده خرما بگیر بخور خیلیا جواب گرفتن. من ۲۲سالمه تنبلی دارم ی سال و نیم تو اقدامم

مبارکه علاعمت چیه عزیزم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد