2777
2789
عنوان

واریکوسل

169 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میشه اونایی همسرانشون عمل واریکوسل انجام دادن راهنماییم کنن هزینش تو بیمارستان دولتی چنده و مراقبت های بعد عمل چیه اخه شوهر من کشاورزه الانم که وقت کاره موندیم چیکار کنیم 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
همون وازکتومیه؟؟؟

نمیدونم والا نوشته واریکوسل 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا نوشته واریکوسل 

سلام دوست عزیز... نه واریکوسل با وازکتومی فرق داره. وازکتومی برای جلوگیری از بارداریه. 

ما یک بار هزینه عمل واریکوسل رو پرسیدیم گفتن بستگی داره چه گریدی باشه. ساده ترینش حوالی 250 تومان. البته گفت ممکنه یه کیستی چیزی هم دکتر حین عمل برداره که باز اون بهش اضافه میشه... 

من همسرم خداروشکر انجام نداد. واسه همسر من تشخیص اشتباه بود. الان ازمایش همسرم نرمال شده. اما میدونم چند روز باید استراحت مطلق باشن. کارهای سنگین و ایستادن طولانی مدت انجام ندن... 

عزیز دلم هزینه ی عمل واریکوسل رو نذر ستاد بازسازی عتبات کن. بگو خدایا بدون عمل مشکل بارداری ما حل بشه شوهرم زیر تیغ نره میرم بیمارستان دقیقا مبلغشو میپرسم واریز میکنم به حساب ستاد. با ایمان انجام بده. ما این نذر رو کردیم و خدا اجابتمون کرد. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی