یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم که کمکتون کنم.. از افرادی که اون نزدیکا هستن بپرسین فکر کنم بهتره❤💕 یا از اپلیکیشن وِیز استفاده کند یا تو اینترنت سرچ کنید!!❤💕❤💕
آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊
ببین با مترو بری فکر کنم ایستگاه هفت تیر بهت نزدیک تر باشه البته ورزشگاه شیرودی توی مفتحه، مفتح هم ایستگاه مترو داره باید بپرسی از مسئولش بهت میگه کدوم نزدیک تره.
اتوبوس هم یا باید اتوبوس های هفت تیر سوار بشی یا اتوبوس های تجریش یا پارک وی سوار بشی