2777
2789
ببین میخوام برم مجموعه ورزشی شیرودی خیابان ورزنده خدا خیرت بده کمکم کن چطوری با اتوبوس برم

من بلد نیستم شوهرم همه ی تهرانو بلده اونم الان خوابه نمیتونم بیدارش کنم ببخشی دوستم 

😂🤣😈?!?!Why so serious

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلیت تک سفره بگیرید قیمتش 450تومان باید باشه 

برید داخل مترو کمک بگیرید 

باید ایستگاه هفت تیر پیاده بشید و حدود 500متر پیاده روی کنید که برسید به ورزشگاه شیرودی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

من واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم که کمکتون کنم.. از افرادی که اون نزدیکا هستن بپرسین فکر کنم بهتره❤💕 یا از اپلیکیشن وِیز استفاده کند یا تو اینترنت سرچ کنید!!❤💕❤💕

آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊            
بلیت تک سفره بگیرید قیمتش 450تومان باید باشه  برید داخل مترو کمک بگیرید  باید ایستگاه هف ...

کاری نداره فقط کمک بگیرید که بفهمید کدوم خط سوار بشید

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
واسه اتوبوس کارت بخرم؟

با مترو راحت تری 

بخوای سوار اتوبوس بشی تو همون ایستگاه بلیت اعتباری میفروشن و شارژ میکنند

عزیزم برو داخل مترو راه آهن خط قائم رو سوار شو 

ایستگاه شهیدبهشتی پیاده شو که خط عوض کنی

باید مجدد خط کهریزک رو سوار بشی و ایستگاه هفت تیر پیاده بشی

کاری نداره داخل مترو که بشی بپرسی حتما راهنماییت میکنند و حداکثر 45دقیقه دیگه رسیدی

ببین با مترو بری فکر کنم ایستگاه هفت تیر بهت نزدیک تر باشه البته ورزشگاه شیرودی توی مفتحه، مفتح هم ایستگاه مترو داره باید بپرسی از مسئولش بهت میگه کدوم نزدیک تره. 

اتوبوس هم یا باید اتوبوس های هفت تیر سوار بشی یا اتوبوس های تجریش یا پارک وی سوار بشی