2777
2789
عنوان

خانمهایی که توی آپارتمان زندگی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 47 پست
من ندیدم.اما سوسک فاضلاب دیدم😥😥😥گننندددده طبقه چهارمم هستم خونمم نوساز

باد اورده حتما از توی تراس  یا به لباسهات چسبیده  بود موقه پهن کردن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
حالا عروسمون جراحه ، ولی سوسک میبینه جیغ و داد و بیداد میکنه

عه 😂😂😂

من خودمم از سوسک میترسم حتی اگه ببینم جلو چشمم راست راست داره راه میره نمیتونم بکشمش😑

عشق اگر عشق باشد مثل زندان نیست...از جنس آزادی است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باد اورده حتما از توی تراس  یا به لباسهات چسبیده  بود موقه پهن کردن

نه بابا از چاه توالت اومده بود بی پدر ومادر

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
نه بابا از چاه توالت اومده بود بی پدر ومادر

عزیزم طبقه ۴ نمیتونه از چاه توالت بیاد به هیج عنوان

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عزیزم طبقه ۴ نمیتونه از چاه توالت بیاد به هیج عنوان

هیچ راهی ندارم.تو خونه گمش کردم.و کل خونه رو زیر و رو کردم.اخر رفتم توالت دیدم گوشه ی توالته

رفته بود سرجاش دوباره

وای یادش میفتم رعشه میگیرم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
هیچ راهی ندارم.تو خونه گمش کردم.و کل خونه رو زیر و رو کردم.اخر رفتم توالت دیدم گوشه ی توالته رفته ب ...

😂😂😂

منم یه سووووسک گنددددددده دیدم تو اتاق رفته بودم خونمون حموم کنم لباسام و حوله ام انداختم رو  دوشم  برگشتم نشستم تو حیاط مادرشوهرم عررررر می  زدم من دیگه نمیررررم خونننههههه😂😂😂😂

😂😂😂 منم یه سووووسک گنددددددده دیدم تو اتاق رفته بودم خونمون حموم کنم لباسام و حوله ام انداختم رو ...

خدا سر کسی ک فوبیای سوسک داره نیاره

من اولین بار دخترم ۶ ماهش بود تنها خواب بودم تو خونه نصف شب دیرم یچیز رو بدنم راه میره😥😥😥پرتش کردم دیدم سوسکه.وای ازحال و روز و ضجه هام نگم برات

دومین بارم تو دستشویی دامستوس ریختم بعد نیم ساعت ک رفتم بشورم دیدم دقبقا جلوی دستشویی رو سرامیک یه دونه یه متریشو دیدم

😩

بی حالم بود از بوی دامستوس.انقد ضجه زدم و بهش پیفاف زدم ک شوهرم وقتی از سرکار اومد لاشه ی بی همه چیزشو ورداره گفت انقد سم زدی خشکش کردی

خدا سر کسی نیاره از اون موقع زیر در توالتو با شال کیپ میکنم😞

خدا سر کسی ک فوبیای سوسک داره نیاره من اولین بار دخترم ۶ ماهش بود تنها خواب بودم تو خونه نصف شب دیر ...

😂😂😂

وای من فوبیا دارم به شدت وقتی  می بینم خارش میگیرم باورت نمیشه حالت تهوع  میگیرم  پاهامو جم میکنم خودمو یه گوشه مچاله میکنم 

من الان طبقه ۵ هستم خداروووووشکر که فقط یه بار بیشتر ندیدم خداروهزار مرتبه شکر😅

چندسال پبش قبل اینکه خونه بخریم تو یه خونه ی ویلایی  قدییییییمی زندگی میکردم حمومش زیر راه پله ها بود خفه کننده و کثیف .. 

خودشم پله میخورد 

وقتی میخواستم حموم کنم حموم که پر بخار میشد سوسکا از توی سوراخای دیوار و پله ها هجوم میووزدن بهم و من  هر روز داستانم همین بود😭😢

😂😂😂 وای من فوبیا دارم به شدت وقتی  می بینم خارش میگیرم باورت نمیشه حالت تهوع  میگیرم & ...

یا حضرت عباس

از تصورش پاهام خشک شد

ووییییی موی تنم

یعنی من جات بودم کپک سیاهم میزدم حموم نمیرفتم