2777
2789
عنوان

6سال از آخرین دیدارمون گذشت😢😢😢

672 بازدید | 7 پست

بابای مهربونم 6 ساله که تنهامون گذاشتی 6 ساله که هرجا میرم دنبال تو میگردم.تو خیابون چشم میندازم به مردم با خودم میگم چرا دیگه نیستی.تو این سالا حتی یه شب نشد که با بغض نخوابم.به عکست رو دیوار خیره میشم کاش میشد دوباره دستاتو بگیرم😢😢😢😢

کاش الان بودیو نیلوفر و محمدپارسا رو با خودت میبردی پارک مثل اون موقع ها که منو میبردی....

حسرت دیدارت 6 ساله شد بابا جونم.خدا رحمتت کنه روحت شاد که بهترین میراث رو واسمون به جا گذاشتی.

اینکه هرجا میرم وقتی میگم دختر آقای جوانمردی ام همه به احترام از جاشون بلند میشن و به نیکی ازت یاد میکنن.

دوستای خوبم لطفا برای شادی روح پدرم و همه پدرای آسمونی فاتحه و صلوات بفرستید💚💚💚

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

خدا رحمتشون کن روحشون شاد

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه...  قشنگ میفهمم چی میگی.. منم ۱۱ ساله حدودا پدرم رو از دست دادم... اول جوونی کسی که خیلی وابستش بودم رو از دست دادم... بعد ۱۱ سال هنوز سخته😔😔😔 خیلی دلم می خواست وقتی نتیجه زحمت ها و نداشتم رو میگرفتم پیشم می بود... وقتی همسرم اومد خواستگاریم، وقتی خواهر زاده هام بدنیا اومدن، وقتی ازدواج کردم😔😔 بعضی وقت ها که دلم میگیره میگم کاش بود مثل نوجوانیم دستم رو می گرفت میبرد امام زاده صلاح بعدش برام بستنی میخرید بهم میگفت الان هم حال دلت خوبه هم شکمت😄😔 هعی... برای پدرتان فاتحه خوندم...😔😊

لطفا اکانت پاک شود
خدا رحمتشون کنه...  قشنگ میفهمم چی میگی.. منم ۱۱ ساله حدودا پدرم رو از دست دادم... اول جوونی کس ...

ممنون عزیزم.خدا رحمت کنه پدرتون رو.واقعا غم خیلی بزرگیه.بابام نتونست نوه هاشو ببینه.این واسم شده یه حسرت که تا ابد تو دلم میمونه😢😢😢

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖