2777
2789
عنوان

سوتی ها نابببببودتون رو بگین

254 بازدید | 30 پست

سلام خانمای گل 

بیاین سوتیای وحشتناکمون رو بگیم تا یکم بخندیم 

مثلا خوده من توی یکی از مهمونیامون، یک ساعتی نشسته بودم روی مبل وای وقتی خواسم تکان بخورم یه صدایی داد اصن جمع هم یهو ساکت شدم ینی آب شدما 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یکی از تاپیکا خونده بودم بچه کا*ندوم رو باد کرده بود دور پذیرایی میچرخید پدره دنبالش میدویید بچه میگف نکن بادکنک خودمه😂😂😂

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

اون بار به دکتر گفتم جلسه بعد کی تشرررریف بیارم خخخ

دکتر یه لحظه خنده اش گرفت شانسم گرفت بازرس اومد داخل یادش رفت دیگه بهم بخنده منم بدو بدو مطب ترک کردم😅

خیلی خودمو تحویل گرفتم

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

من پریشب به یه مرد در ابعاد خیلی بزرگ که همکار شوهرم بود گفتم سلام حاج خانم 😂😂😂😂الان فک کنم طرف توی شوکه میگه آخه من سیستمم به حاج خانما میخوره یا سایزم 

من 😱😱

اون آقا 🤥🤥☹️☹️

حاج خانم😂😂

تو نخ ما نباش گره میخوری

یکی دیگه بود میگف با نامزدش مشغول بودن یهو تو تاریکی سرشون میخوره به هم دیگه میگفت چنان صدایی داد پدرم پاشد اومد ببینه صدای چی بود

من چمدون برون داییم بود قرار بود من اعلام کنم.بعد نشستیم دیدم مادرعروس نیومد شیرینی بده منم اومدم یه کاری کنم که بیاد شیرینی بده می خواستم بگم در کیف واسه نمیشه شیرینی می خواد گفتم در کی...ر  وا نمیشه😑😑😑😑

کلا محو شدم تو افق پاشدم رفتم بیرون خالم اعلام کرد

فیلمبردار بیشعور هم این صحنه رو از تو فیلمشون سانسور نکرد

داییم همیشه زنگ میزنه میگه فیلم عروسیمونو دیدیم یادت افتادیم😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

جلو خونواده شوهر زمین خوردین؟؟ اونم وقتی که واسه اولین بار میدیدینشون؟؟ اونم درست زمان ورود به تالار ...

اااااااا اگه برات پیش اومده تو از مقاوم ترین خانومایی ک تاحالا تونسی تو خانوادشون بمونییییی