2777
2789

1. دلیلشو فهمیدین که چرا اینجوری میشین؟

2. بعد از چند ماه اقدام باردار شدید؟

3. برای این بی نظمی کاری هم کردید تا منظم بشه؟ 

من عزیزم،ماه سوم اقداممه، این ماه هنوز مونده به موعدم،دوماه قبلم جلو انداختم،دکترم رفتم گفت طبیعیه،چون رحم داره اماده میشه و هورمونهات به هم ریخته

با توکل به خدا میرسم به خواسته هام😍❤ fati_n77 سابقم، اون کاربریمو گفتم نی نی یار به فنا بده😁🤪 و بالاخره به لطف خدا مامان یه پسر کوچولوی خوشگل شدم💙🤤👩‍🍼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم وقتی تو اقدامی اگه پری جلو عقب بیافته ینی تخم دونات دارن فعال میشن. و ماه بعدی باردار میشید

اونو منم اینجا زیاد دیدم که میگن ولی میخوام بدونم کسی واقعا دنبالش نرفته که ببینه دلیلش چیه. لازمه دکتر برم بخاطرش

چند روز جلو افتاد؟

ماه اول یه روز،ولی ۴ روز لکه دیدم بعدش پری شدم... ماه دوم ۴روز جلو انداختم، خودمم دیگه میترسیدم رفتم دکتر سونو کرد گفت طبیعیه جلو عقب انداختن تو اقدام

با توکل به خدا میرسم به خواسته هام😍❤ fati_n77 سابقم، اون کاربریمو گفتم نی نی یار به فنا بده😁🤪 و بالاخره به لطف خدا مامان یه پسر کوچولوی خوشگل شدم💙🤤👩‍🍼
هیچ دارویی یا آزمایشی ننوشت؟

یه دارو نوشت اونم تقویت کننده خارجی قوی، هم برا شوهرم هم خودم اونم چون گفتم میخوام زود بچه دار شم، فرتیل اید اسمش.. برو دکتر سونوت میکنه اگه لازم باشه دارو میده گلم ولی در کل طبیعیه

ماه اول یه روز،ولی ۴ روز لکه دیدم بعدش پری شدم... ماه دوم ۴روز جلو انداختم، خودمم دیگه میترسیدم رفتم ...

یک روز چیزی نیست. برای من شش روز عقب افتاد یک ماه، ماه بعدشم بارداری شیمیایی داشتم بعد از دو هفته باردار شدم. حالا هفته دیگه میرم دکتر ببینم چی میگه

یک روز چیزی نیست. برای من شش روز عقب افتاد یک ماه، ماه بعدشم بارداری شیمیایی داشتم بعد از دو هفته با ...

ماه دومم پنج روز جلو انداختم، گفت جلو انداختنا عقب انداختنا کلا طبیعی هستن نگران نباش

ماه اول یه روز،ولی ۴ روز لکه دیدم بعدش پری شدم... ماه دوم ۴روز جلو انداختم، خودمم دیگه میترسیدم رفتم ...

منم اینجور شدم این ماه یه هفته جلو انداختم ولی دوروز لکه بینی داشتم از دیروز پاکم بی بی چکم منفی شد کلافه شدم

منم اینجور شدم این ماه یه هفته جلو انداختم ولی دوروز لکه بینی داشتم از دیروز پاکم بی بی چکم منفی شد ...

نه من بعدش پری شدم گلم،ولی چند روز دیگه باز بی بی بزن منفی شد برو دکتر

سلام عزیزم من ۷ ماه اقدامم ولی هنوز باردار نشدم ولی من تنبلی خفبف داشتم از طریق سونو واژینال فهمیدم ...

من قبل اقدام آزمایش تیرویید دادم عددش 2.9 بود، دکتر نگفت زیاده. قبل اقدام پریودام منظم بود. سونو رحم و تخمدان هم دادم که کیست هموراژیک داشتم که به خاطرش یک دوره ال دی مصرف کردم. ولی سونوی فولیکول ندادم از طریق اون میشه تنبلی تخمدانو فهمید؟