2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دخی؟🙁

بی ذوقی 😐😐😐من دوس دارم وقتی با دوستم حرف میزنم بخنده شیطون باشع 🤔🤔🤔واز حرفام ناراحت نشه 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
اگه وان داری یه روز در میون پر آب گرمش کن نیم ساعت بشین توش لبنیات و برنج هم بزار جرو خوراکای اصلیت

وان ک نداریم

برنجم زیاد میخورم ولی لبنیات کم

میدونی مشکل من اینه صبونه پا نمیشم

ولی خوردن جوانه گندم بعد از هر وعده غذایی، یا خوردن شیره انگور هم خیلی چاق میکنه . من از اونایی بودم ک اصلن وزن زیاد نمیکردم. اگه نمیتونین شیره انگور را بخورید بیاید دوتا قاشق شیره انگور و با یه لیوان آب خنک و کمی آبلیمو قاطی کنید مزع شربت به لیمو میده. خیلی خوشمزه میشه .هر روز بعد هر وعده غذایی بخورید . عالی جواب میده

ولی خوردن جوانه گندم بعد از هر وعده غذایی، یا خوردن شیره انگور هم خیلی چاق میکنه . من از اونایی بودم ...

سه شیره چی

ما ازونا داریم 

شیره انگور توشه با دوتا دیگ

ولی یادم نی خواصش چی نوشته بود

ب منباش بعد هر وعده ی لیوان میدم بالا😂

بی ذوقی 😐😐😐من دوس دارم وقتی با دوستم حرف میزنم بخنده شیطون باشع 🤔🤔🤔واز حرفام ناراحت نشه 🙂🙂🙂 ...

از حرفات ناراحت نمیشم خواهری میگم حرفی نزنم توناراحت نشی وگرنه هر چی توبخای😃😃😂😂😘

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
سه شیره چی ما ازونا داریم  شیره انگور توشه با دوتا دیگ ولی یادم نی خواصش چی نوشته بود ب منب ...

سه شیره که دیگه عالیه نور علا نوره . هم لاغریو درمان میکنه هم کم خونی رو.