2777
2789

معلومه سرخ 

بذار رو نمک زردچوبه فلفل کلی پیاز اگ دوس داری سیر ابلیمو هم بریز روش بذار طمع بگیره بعد تو ارد سوخاری غلت بده بعد سرخ کن

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی شیر مخصوص قلیست 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
ماهی شیر رو کی شکم کرده فقدر برای قلیع خوبه

کلی گفتم شیر مامانم قلیه میکنه خوبم در میاد

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
تو ابلیو پیازو سیرو ادیه جات بخوابون بعد بزن ب ارد بعدش سرخ کن عالیه

ماهم همیجور میپزیم به به 

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

تا حالا شیر نخوردم

اگه برای شکم پر خوبه شکم پر درست کن

کلا هر ماهی برای یه چیزی خوبه یکی قلیه یکی سرخ یکی هم شکم پر

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

ما شمالی هستیم ، اکثرا سرخ میکنیم

توی روغن یکم زردچوبه میزنیم

به ماهی حسابی نمک میزنیم من یکم فلفل قرمز هم میزنم

بعد از سرخ کردن حتما بهش آبلیمو یا نارنج بزن

نارنج یه چیز دیگه است😋😋😋😁😁😁

نوش جان، گوارای وجود🌺🌺🌺 

این اکانت حذف شده است

تویه ظرف زرده تخم مرغ و ابلیمو پودرسیر زعفران نمک قاطی کن تویه ظرف دیگم ارد بریز ماهیارو تیکه تیکه کن (من استخونای داخلشو جدانمیکنم بعده پخت موقع خوردن جدامیشن)تیکه هارو سمت بدون پوستش روبزن به زرده تخم مرغ بعدشم بزن به ارد برداربنداز تو روغن سرخ کن عالی میشه کنارشم ففلفل دلمه ای خلالی کن باپیاز و جعفری و زرشک قاطی کن مث سالاد بریز تویه ظرف این ماهی با برنجو این مخلفات خیی خوشمزه میشه براتزیین ظرفی که ماهیات توشه هم لیمو بذار میتونی ازهمین فلفل دلمه  پیازجعفری هم استفاده کنی 

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️