2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون🌹🌹🌹 یه سوالم داشتم من پدرم فوت کردن و توی چند شرکت سهام دارند اگه من برم اون شرکت سه ...

خواهش میکنم

باید انحصار وراثت بشه، بعد تو سایت شرکت سرمایه گذاری مرکزی فرمهای مربوط به اشخاص متوفی رو پر کنید، طبق قانون ارث، سهم هر کسی رو به خودش میدن

خواهش میکنم باید انحصار وراثت بشه، بعد تو سایت شرکت سرمایه گذاری مرکزی فرمهای مربوط به اشخاص متوفی ...

انحصار وراثت کردیم .

من برم اونجا مثلا فقط ۱۰۰۰ تا سهم خودمو بگیرم میشه یا اینکه میگن باید اون یکی وراث هم بیاد.

مثلا شاید اونها دلشون نخواد بیان دنبال سهمشون

کد بورسی زود می آد  یوزرنیم و پسورد کارگذاری طول میکشه بیاد، شاید تا بیست روز طول بکشه

سلام ببخشید میشه به سوال من جواب بدید اگه اطلاع دارید

من سهام عدالتم رو به روش مستقیم آزاد کردم ولی الان میخوام برم تو پنل  سهام عدالت کد ملی رو میزنم برام پیامک اعتبار سنجی نمیاد و میگه کد ملی با شماره همراه مطابقت نداره.مشکل کجاست

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....