2777
2789

سلام بچه ها، من رژ مای مدل بلک دیاموند گرفتم از دیجی بعد که برام اومد از تو بسته مقوایی که درش آوردم دور خود رژ هیچ سلفون یا مشمایی که دور بعضی رژها هست دور این نبود، حالا شماها خبر دارید دور این رژ از اون سلفونا داره یا نه، خیلی بدم میاد اگر رژ استفاده شده برام فرستاده باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرشو ببین صاف و تمیزه یا نه معمولا اونا که جعبه دارن دیگه سلفون ندارن

سرش که صاف بود، شاید یکی تست کرده باشه مثلا از رنگش خوشش نیومده برگردونده برا دیجی اوناهم برا من فرستاده باشنش

بچه ها من یه رژ هدی بیوتی گرفتم ۱۰۰ تومن.چن وق پیش مدلای فیکشو دیدم ازون روز همش میگم نکنه سرم کلاه ...

فیکه عزیزم🤦‍♀️هدی بیوتی مینی رژاش ازاین گرونتره چه بمونه به رژ معمولیش

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹
این فیکاشو قیمت کردم ۲۵ تومن.گفتم اون ۱۰۰ تومنه حتما اصله.۶ ماه پیش خریدم🥵

عزیزم از مغازه نگیر از اونایی بگیر که سفارش میگیرن میارن برات از آنلاین شاپا اونا مطمعنن خیالت راحت باشه

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹