2777
2789

دوستاي گلم صفحه گوشيم توش الكل رفته نميتونم Reply كنم جواب هموتونو ميدم اما Reply نميتونم بكنم 

منم مثل خيليا از بچگي چاق بودم هر چي رژيم گرفتم نشد دارو خوردم نشد شايدم من اراده نداشتم همه كاري هم  كردم ديگه ميخواستم برم ساكشن چربي كه به  سرم زد اين راهم انتخاب كنم 

رفتم يه مركز كويتنشن انحام دادم خيلي راضي بودم هزينه اش برام خيلي كمتر از عمل دراومد خيلي خيلي راضي بودم گفتم اينو بزارم براي كسايي كه مثل من از همه چي نا اميد شدم و فك ميكنن هميشه چاق ميمونن

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از اپراتوري كه برام كوي ميكرد خيلي راضيم خيلي براش دعا ميكنم خيلي دوسش دارم 

کدوم شهری؟

@zanezibaieroozوسایل آرایشی😍😍😍            🌹🌹مثل یک معجزه ای...علت ایمان منی ...همه هان و بله هستند...و شما جان منی ...