2777
2789
عنوان

خرید کردن همسر واسه خونواده خودش

208 بازدید | 23 پست

مادرشوهر م اینا تو این فصل ها میرم روستا ،آقا دو هفته پیش رفتیم مرغ و سیب زمینی و...همچی خریدیم .هفته بعدش شوهرم رفت هندونه و بادمجان و...خریدم دادم.

چهارشنبه رفتیم مرغ اینا شوهرم گرفت دوباره بردیم.

امروز رفته گفت اندازه بیست ،بیست وپنج تومن گوجه و خیار خریدم دادم ببرن واسشون.

منم دعوا گرفتم باهاش گفتم شدیم دو خونواده واسه خرج دادن  ،اخه خودمون مستأجر هستیم هم خونه هم مغازه . پدرشوهرم هم وضعش خوبه ،خیلی خوب نه متوسط رو ب بالا اما روستاشون از لحاظ خرید اینا سخته بعد اگ نداشته باشی اینقدر حرف می زنند ک ولخرجی و...الان ک وضعیت مالیمون بهتر شده هیچی نمیگن.

بعد اون روزایی ک وضعیت مالیمون ضعیف بود اصلا کمک پسرشون ندادن اینقدر سختی کشیدیم الان باز خدا رو شکر اما خودمون افتادیم و پاشدیم.

دیشب بابام اینا اومده بودن کباب زدیم میگ تو اینطور میگی میخواستی کباب نزنی و...منم گفتم مهمون بیاد وظیفه ماست خرجش رو بدیم اینقدر اعصابم خورد شده .میگم اینطور هست منم خرید میکنم واسه خونه بابام بذار بفهمی میگه خرید کن.

بعدشم میگ خودم پول در میارم خودم میدونم چیکار میکنم . اینقدر عصبی شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار بیاری یواشکی میده بهشون.... واس خودت خرج کن دلت نسوزه بذا بده.... جهندممممم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مردای عوضی،هر کاری دلشون میخواد میکنن بعدم با حرفاشون خنجر میزنن،منم یه بار سر همین مسائل بحث کردم باهاش گفت حق تو همون چیزیه که میخوری و میپوشی،دیگه دخالت نکن 😑😑😑منم قسم خوردم دیگه برا پولش دلسوزی نکنم

با حرف کاری نکن لج و لجبازی بشه میدونی که بیشتر مردا زورن چون پول واسه خودشونه ...فقط این وسط تو کوچیک میشی و به گوش خانوادشم برسه هزارتا حرف دیگه ...

سیاست داشته باش اروم اروم و قدم قدم ازاین کار منصرفش کن ...توقع نداشته باش یه دفعه درست بشه ...

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
خوشوهرت راست میگه بجای اینکه حساس باشی تازه ی وقتاییم خودت بهش یاد اوری کن عیبی نداره ک پدرمادرشن .. ...

خداییش خودم کلی خرید میکنم هر دفعه داریم میریم واسه مامانش اصلا آدم خسیسی نیستم بخدا اون دفعه از پولی ک خودم جمع کرده بودم واسشون خرید کردم اما دیگ شوهرم حتی موقعی ک نمیریم هم داره خرید می‌کنه میده ببرن درصورتیک ما جمعه رفتیم خرید کردیم امروز دوشنبه هس

بزا خرجشون کنه،دوبار ک کم اورد و دید قدرشو نمیدونن پشیمون میشه

ولی خو واقعا خودش کار میکنه دگ😕خودش میدونه،هست تا سرش بسنگ بخوره

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
خداییش کلی قسط و اجاره میدیم ن اینک بگم بما سخت میگذره ن ،ماهم هرچی بخوابیم میخره. اما میترسم عقب ب ...

دقیقامثل ما 😐😐یه جایی که خیلی حرصم میگیره برادرشوهرم اگه بره براشون دوتا نون بگیره پولشوبهش میدن وضعش ازمابهتره😕😕