2777
2789
عنوان

خانما بیاین راهنمایی😔

66 بازدید | 6 پست

ابجیم چند ساله از لک صورت رنج میبره هر صابونی کرمی  استفاده کرده حتی لیرز. میکرونیدلینگ هم کرده اما جواب نمیده کسی میتونی یه کرم یا صابون مطمعئن و مجرب پیشنهاد بده الان چند ساله رو پوستشه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

سلام دوست عزیز، لک پوست خواهرتون نشونه ای ازاین هست که تعادل در کارکرد اعضای داخلی بدن برقرار نیست وتمام این کارها که انجام دادین صورت مسئله رو پاک کردین، مشاور طب سنتی هستم و با تشخیص مزاج و اصلاح برنامه غذایی و سبک زندگی میتوانم راهکار درمانی بدهم در صورتی که تصمیم به اقدام با این روش درمانی داشتید در واتس آپ به شماره ٠۹۱۳۸۲۵۵۴۸۴ پیام بدهید تا در  اولین فرصت براتون جلسه مشاوره تصویری بگذارم.

سلام دوست عزیز، لک پوست خواهرتون نشونه ای ازاین هست که تعادل در کارکرد اعضای داخلی بدن برقرار نیست و ...

ممنون حتما

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوست عزیز، لک پوست خواهرتون نشونه ای ازاین هست که تعادل در کارکرد اعضای داخلی بدن برقرار نیست و ...

بنظرتون ازمایش کبد بده

تابحال دکتر و آزمایش رفتن؟

نه اصلا

نه اصلا

خیلی وسواسی هست خواهش میکنم اگر راهکاری میدونین کمک کنین نزدیک ده ساله رو پوستش هستن نزدیک عروسیش هست دق کرده