2777
2789
عنوان

عشق اگه عشق باشه....

595 بازدید | 10 پست

لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موافقم بشدت:)

😊منم 

لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌
کلا به نظر من کلمه غرور نباید وجود داشته باشه  هیچ معنایی نداره.

حالا واقعا بدون غرور با همسرت رفتار میکنی۰

من الان خیلی دلم میخواد به اونیکه دوستش دارم پیام بدم ولی منتظرم اون پیام بده. میگم بزار تشنه بمونه ...

این غرور نیست این راه درست هست فقط وقتی یه چیزی به سختی به دست میاد دیر هم از دستش میدید

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
اون الان خارج از ایرانه. الان درگیر ذهنی داره. قبلش هرروز از صبح تا شب باهام چت میکرد. ولی سه روزه ا ...

خب اگر کار دارن شب بهشون پیام بدید که مثلا سلام خوبی خسته نباشی و...یا مثلا بپرسید امروز روز خوبی بوده

اشکالی نداره فقط هر دوتاتون همو دوست دارید

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*