2777
2789

دیروز واکسن زدم برای پسرم هنوزم تب داره؟

یعنی امشبم اذیت میشه؟

اخه امشب همسرم شیفته من تنهام خیلی نگرانم

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

خواهش میکنم کسی میدونه کمکم کنه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

یعنی لعنت ب این واکسن دختر من سر همین واکسن تشنج کرد دکترا میگفتن خطرناک ترین واکسن دوره بچه است..خیلی درد میکشه خیلی مراقبش باش حتما از شیاف استفاده کن

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی لعنت ب این واکسن دختر من سر همین واکسن تشنج کرد دکترا میگفتن خطرناک ترین واکسن دوره بچه است..خی ...

شیاف زدم قطره دادم پاشویه کردم ولی دوباره زودی میره بالا تبش

بچه شما چند روز تب داشت؟

واکسن سختیه پسرمنم خیلی اذیت شد،براش شیاف بزار تبشو کنترل کن

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
منم تازه زدم روز اول هم تب زیاد بو هم بی حال بود روز دوم تب داره ولی کمتر از روز اوله

یعنی امکان داره امشبم تب کنه؟

شیاف زدم قطره دادم پاشویه کردم ولی دوباره زودی میره بالا تبش بچه شما چند روز تب داشت؟

مال من سر دوروز تشنج کرد چهار روز بیمارستان بود آزمایش گرفتن دیدن مغزش آسیب ندیده مرخص کردن الان هم تا هفت سالگی هر موقع گفتن تبش بالا رفت باید قرص دیازپام بدم بهش 

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

پیاز ریز خورد کن بذار تو جوراب بذار کف پاش 

قطره استامینوفن هر۴ساعت بهش بده تا شب هر۴ساعت قطره استامینوفن بده 

ساعت ۱۲ شب شیاف استامینوفن بده بعد ساعت ۴صبح بیدار شو دوباره شیاف بذار براش و بخواب 

پاشویه اش کن 

پرسیاوشون تب بر هست دم کن بریز تو شیشه شیر بهش بده چون ادرار اوره تب رو از بین میبره بجای اب بهش بده بخوره

مایعات زیاد بهش بده مخصوصا اب هندونه 

یکم نشاسته خیس کن بذار رو محل تزریقش تا دردشو کمتر کنه

...

بچه من به سیاه سرفهدحساسیت نشون داد تو ۲ماهگی تب ۴۰درجه کرد و خیلی بد بود از اون ببعد براش دی تی زدن واسه ۱۸ماهگی اصلا اذیت شد چون دوز دریافتیش کمتر از بقیه بچها بود سیاه سرفه رو نداشت

محکم بشین دلم این دور اخره
مال من سر دوروز تشنج کرد چهار روز بیمارستان بود آزمایش گرفتن دیدن مغزش آسیب ندیده مرخص کردن الان هم ...

ای وای انشاءالله همیشه سلامت باشه

ولی نگران شدم

والا دیروز عصر یهو تب کرد افتاد به لرز و استفراغ من ترسیدم بردمش بیمارستان دکتر گفت عادیه برندار بچه رو دوباره بیار

ولی نمیشه ک با این اوصاف ادم بیخیال بشه منم ترسیدم تشنج کنه زبونم لال

پیاز ریز خورد کن بذار تو جوراب بذار کف پاش  قطره استامینوفن هر۴ساعت بهش بده تا شب هر۴ساعت قطره ...

اتقاقا میخواستم بهش اب هندونه و خاکشیر بدم گفتم شاید تاثیر نداشته باشه

از دیروز غذام نخورده چون بالا میاره فقط یکم شیر خورده

ای وای انشاءالله همیشه سلامت باشه ولی نگران شدم والا دیروز عصر یهو تب کرد افتاد به لرز و استفراغ م ...

میفهمم مدام پاشویه کن و شیاف بزار اصلا تا خوب نشده تنهاش نزار چشمت بهش باشه تخم مرغ هم نده بهش سوپی درست کن ک زیاد سنگین نباشه براش