2777
2789
عنوان

خواهرا بیان راهنمایی برای ازدواج

156 بازدید | 12 پست

ی دوست دارم خیای زجر کشید سنش ۴۰ سال و بچه نداره ازدواج کرد جدا شد م نگم چقدر از بنظر روحی ازا  ر  الان با کسی آشنا شده پسرا میکه همه شرایط قبول میکنه نمیدونم چه شرایطی داره بمن نگفت ولی پسرا میکه قبول میکنه الان بمن زنگ زده میگه بنظرت درسته ازدواج کنم نقشه نداره پسره و اینکه پسره مال شهریار تتهران هست و خانوادش هیجی از لحاظ مالی ندارن خود پسرا کارمند هست  شما چی میگید

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

😐😐😐حتما زنگ بزن به مشاوره تلفنی عزیزم

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر غلط نوشتی نفهمیدم چی شد

اما عدد تعداد پست هاتو ببین😁😁

عدد امسال ۱۳۹۹

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤