2777
2789
عنوان

فردا سالگرد مامان قشنگمه

616 بازدید | 35 پست

انشالله خدا همه ی پدر و مادرا رو واسه بچه هاشون نگه داره و اونایی که به رحمت خدا رفتن ، غرق ارامش کنه 

دلم واسه یه لحظه بغل کردنش داره میمیره ، خیلی مامان میخوام😭😭

حاضرم همه ی عمرمو بدم یه بار دیگه بغلم کنه ، چیکار باید بکنم ؟ کاش یه راهی بود 💔💔💔💔💔

میشه ازتون خواهش کنم واسه شادی روحش دعا کنید؟ 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

خدا رحمتشون کنه منم دوساله مامانم روندیدم مرداد که میشه براش فاتحه وصلوات خوندم چندسالش بود مامانت خدارحمتشون کنه

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

هدارحمتش کنه منم خیلی دلم تنگه براش ولی چه میشه کرد باور کن اصلا نتونستم با نبودش کنار بیام

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رحمتشون کنه منم دوساله مامانم روندیدم مرداد که میشه براش فاتحه وصلوات خوندم چندسالش بود مامانت خ ...

ممنون ازت عزیزم 

۵۰ سالش بود که فوت کرد 

چرا ندیدی مامانتو؟

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
عزیزم خدا رحمتشون کنه و بهشت بهرشون باشه براشون کلی دعا میکنم      

قربون مهربونیت 

ممنون عزیز ، خدا عزیزانتو برات نگه داره انشاله

هدارحمتش کنه منم خیلی دلم تنگه براش ولی چه میشه کرد باور کن اصلا نتونستم با نبودش کنار بیام

ای وای اره اصلا نمیشه باهاش کنار اومد 

خدا مامان عزیزتو بیامرزه و روحش شاهد خوشبختیت باشه عزیزم

ممنون ازت عزیزم  ۵۰ سالش بود که فوت کرد  چرا ندیدی مامانتو؟

منم مامانم فوت کرده عزیزم 56سالش بود الهی بمیرم مامانامون جووون بودن 

من مادرشوهرم با مامان خودم توی یه روز رفتن زیرخاک 

بچه هام همراه بی مادربزرگ شدن وخودم وشوهرم همراه بی مادر😢😢😢

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
خیلییییی سخته من بهش فک میکنم دیونه میشم چ برسه...

انشالله صد و بیست سال سایشون رو سرت باشه عزیزم

من 10 ساله حسرت حرف زدن با بابابزرگم و دارم خیلی دوسش داشتم و خیلی ام مهربون بود 

10 سال از رفتنت گذشت و من بازهم نداشتنت را باور ندارم 

واسه مامانتون فاتحه فرستادم ان شاءالله روحشون شاد باشه 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡