2777
2789
عنوان

آون توستر نو خراب شد کمک کنید!

872 بازدید | 10 پست

من دیروز آون توستر لوکستای خریدم ولی وقتی روشنش میکنم المنت هاش چند دقیقه رنگشون نارنجی میشه بعدش دکمه پاورش خاموش میشه المنت ها هم خاموش میشن , نمیدونم خودش کارکردش اینطوریه یا خرابه ؟ خانما کمک کنید بنظرتون چیکار کنم چیزی هم توش درست نکردم خالی خالی روشنش کردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش خراب نیست کارکردش همینجوریه هرچی زمانش بالا بره مدت روشن بودن المنت هم زیاد میشه با پایین اومدن زمان المنت هم زود خاموش میشه

من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏
مگر نباید روشن بمونه ؟ اینجوری که چیزا پخته نمیشه؟

نه دیگه مثل اتو تا ی دما گرم میشه،بعد خاموش میشه که دما از اون بالاتر تره چند درجه اومد پایین دوباره روشن میشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
منم لوکستای دارم... مال منم همینطوریه اولش فکر میکردم خرابه ولی بعد از چندبار استفاده فهمیدم کلا همی ...

عزیزم منم توسترلوکستای دارم ولی نمیدونم زمان ودماش برای پخت کیک وپیتزارچندبزارم میش کمکم کنی