2777
2789

سلام 

دخترمن چهار ماه و ۱۶روزشه استفراغ شدیدی داره بطوریکه هربار شیر میدم (شیر  خشکیه) از صدتا شیر سی تا شو درمیاره تمام لباسای خودشو و ما و فرش و مبل تمام ش درگیره

دیروز بردم پیش دکترش بهش قرص دومپریدون نصف هر ۱۲ساعت یبار داده 

همینطور شربت مترانیدازول هر هشت ساعت 

کسی نتیجه یی گرفته؟؟؟

قرص باکلوفن هم داده ولی ندادم بهش چون خوندم خواب اوره شدیده

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر کمتر بده شاید حجم معدش کمه

وزنش کمه شیرم هرسه ساعت یبار ۱۰۰تا میدم 

تو خواب میخوره بیداری اما،،،،

بعد اینکه اصلا شیرش متناسب سن ش نیس 😢😢باید خیلی بیشتر بخوره

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
وزنش کمه شیرم هرسه ساعت یبار ۱۰۰تا میدم  تو خواب میخوره بیداری اما،،،، بعد اینکه اصلا شیرش مت ...

خوب بکن هر دو ساعت ۶۰ تا

معدش تحمل حجم مداره حتما

بعد میتونی مثلا باید دوتا پیمونه بریزی به جاش سه تا بریز 

خالم این کار کرد بچش وزن گرفت

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خوب بکن هر دو ساعت ۶۰ تا معدش تحمل حجم مداره حتما بعد میتونی مثلا باید دوتا پیمونه بریزی به جاش سه ...

اخه عزیزم یبوست داره نمیتونم شیر بیشتر بریزم

اینکاری ک میگیدو کردم حجمشو کم کردم ولی کلا یکماهه خیلی شدید شده رفلاکسش دیروزم دکتر معاینه کرد گفت شدت گرفته دارو بده

وگرنه قبلا میگفت دارو ندادی هم ندادی بعد شش ماه خوب میشه ولی اخه وزن گیریش اومده پایین

اخه عزیزم یبوست داره نمیتونم شیر بیشتر بریزم اینکاری ک میگیدو کردم حجمشو کم کردم ولی کلا یکماهه خیل ...

اها رفلاکس هم داره

والا چون یبوست داره احتمالا نتونی بهش بدی ولی دختر دوستم بهش ببلاک ar میداد،،،غلیظ میرفت ته معدش و بالا نمیاورد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اها رفلاکس هم داره والا چون یبوست داره احتمالا نتونی بهش بدی ولی دختر دوستم بهش ببلاک ar میداد،،،غل ...

ممنون گلم اینبار از دکترش میپرسم راجع ب این💕

ممنون گلم اینبار از دکترش میپرسم راجع ب این💕

اره حتما بپرسید

انشالله زودتر خوب بشه رفلاکس خیلی بده

راسی ی سوال

سزارین شدی؟؟شنیدم بچهایی که سز میشن بیصتر احتمال رفلاکس دارن

راسی ی سوال سزارین شدی؟؟شنیدم بچهایی که سز میشن بیصتر احتمال رفلاکس دارن

اره گلم سز شدم

دوستم طبیعی اونم مث بچه منه