2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت بی عرضه !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 44 پست
گف ما اسیبی ب تو نزدیم هر چی کشیدی از بی عرضگی خودت بوده درحالیکه خیلی وختا خودشون میگن ک ما باعث بد ...

یسال عموی من اسیب بدی دید. چند وقت بیمارستان بود و...‌ هرکی میومد عیادت نهار و شام خونه ما بود، جای اینکه زن عموم راه بندازه

اونسال من و خواهرم کنکور داشتیم

خواهرم کارش این بود بعد کلاس بره بیمارستان عیادت. کلی بهم ریخت نتونست بخونه

من گفتم من میخونم چون اگه قبول نشم هیچکس متوجه نمیشه چه شرایطی داشتم

رتبه ها که اومد من دولتی قبول شدم خواهرم ازاد

همون عموم خواهرمو مسخره کرد گفت اینهمه کلاس رفتی اخرم ازاد قبول شدی

گف ما اسیبی ب تو نزدیم هر چی کشیدی از بی عرضگی خودت بوده درحالیکه خیلی وختا خودشون میگن ک ما باعث بد ...

مطمئن باش که مامان گلت هم میدونه تو در حقش لطف کردی. شاید وجدانش ناراحته که باعث اذیتت شده ، خواسته با این جمله کمی از فشار های روانی که داره کم کنه

به دل نگیر ،، مادره دوستت داره 💙

ان شاءالله سایه خانوادت بالا سرت باشه و خوشبخت ترین باشی💜❣💙

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یجور منت شیمی درمانی و اینا رو میذارید ک انگار غریبه ان هزار برابر اون شیمی درمانی پرستاری شما رو ک ...

قضاوت نکنید چون در شرایط من نبودید 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

مامان منم هر روز بهم میگه چون کنکور قبول نشدم امسالم خوب نخوندم دیگه مهم نی برام حرفاش 

قبلا انقدر ناراحت میشدم و گریه میکردم دیدم براش اهمیت نداره دیگه بی توجه شدم الان حرف بزنه بهش میگم اگه تو میزاشتی برم رشته مورد علاقم الان وضعم این نبود 

من میخواستم زبان بخونم (رشتم تجربیه) مامانم نزاشت گفت حتما باید تجربی قبول بشی درمان 

چون خودش تو کار درمانه میگه تو باید از من که چند نسل از تو عقب ترم بالا تر باشی نه که کمتر از من بشی 😒😒😒

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

منم همه دوران بعد عمل تومور مغزی مامانم ازش نگهداری کردم و از خونمون 

اونم هرچند روز یه بار اعصابش خورد میشه من باید فقط با صبر بشینم نگاهش کنم هرچی دلش میخواد بارم کنه

ولی هیچ وقت فک نکردم چرا بهش خوبی کردم چون فک میکنم اگر زنده نمیبود الان من دق میکردم 

پس خوشحالم هنوز هست 

مطمئن باش که مامان گلت هم میدونه تو در حقش لطف کردی. شاید وجدانش ناراحته که باعث اذیتت شده ، خواسته ...

من هیچوخت منت گذاشتن بلد نیستم همیشه میگف کنکورت موند میگفتم تو مهمی من جونمم میدم اما حرفای امروزش باعث شد جلو گریمم تو پارک نتونم بگیرم 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
درسته  تو هم خق فرزندی داری ولی با یه بی عرضه گفتن که حقی از کسی ضایع نمیشه گلم

خیلی حرفای زیادی زد بهم گفتم شهر دگ میخام برم دانشگاه میگه پس اون موقع خانوادتو عاق کن برو منم گفتم خاهرم رف عاق کرد؟؟

منم همه دوران بعد عمل تومور مغزی مامانم ازش نگهداری کردم و از خونمون  اونم هرچند روز یه بار اع ...

منم همیشه خدا رو شکر میکنم ک مامانمو بهم برگردوند اما زندگی خودمم نابود شد 💔

سه بار جراحی شد پس کنکور بی کنکور  الانم پدرم سرطان دارن

منم دقیقا سال کنکورم پدرم سرطان گرفتن

اما خوندم و دانشگاه خوبم قبول شدم

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

من هیچوخت منت گذاشتن بلد نیستم همیشه میگف کنکورت موند میگفتم تو مهمی من جونمم میدم اما حرفای امروزش ...

حق داری عزیزدلم میفهممت

اما مادرته و دوستت داره. و 9 ماه تو شکمش بودی و این همه سال زحمتت رو کشیده

به خاطر یه جمله ازش دلخور نشو 💜💙

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یسال عموی من اسیب بدی دید. چند وقت بیمارستان بود و...‌ هرکی میومد عیادت نهار و شام خونه ما بود، جای ...

همون وگ ب کسی خوبی کنی پشت دستتو داغ میکنع

خیلی حرفت بد بوده خیلی!!!هیچ مادری دوست نداره مانع پیشرفت بچه اش باشه اون بنده خدا هم دست خودش نبوده سرطان بگیره!!!از دلش دربیار 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
منم دقیقا سال کنکورم پدرم سرطان گرفتن اما خوندم و دانشگاه خوبم قبول شدم

درمان ما طولانی مدت بود و بسیار سخت برای درمان هم ب ی شهر بزرگتر میرفتیم پول یک کتاب هم نداشتم ،پدرم در اون دوران هر فشار عصبی ک داشت سر من تخلیه میکرد ، خاهرمم شهر دیگه دانشجو بود و تمام مسئولیت مال من بود