بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا چقدر طول میکشه برای خودم نیست برای دوستم میخام اخه خودش تصمیم داره دادخواست طلاق بده ولی ...
تا شوهرش طلاق نده و دلیل محکمی برا طلاق نداشت باشه ب این راحتیا و زودیا خلاص نمیشه
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
داره اذیت میشه از ازدواجش پشیمونه خیلی و کاملا افسرده است و ناراحت اکثر روزا هم در حال گریه کردنه &n ...
منم همینطوری بودم...مشاوره بیرون برن پیش کسی ک واقعا حالیش باشه...دونفرع برن مشاوره تا جواب بگیرن
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
عزیزم اگر شماره مشاوری کسی رو توی تهران سراع داری میشه معرفی کنی من برای دوستم بفرستم ؟
من تهران نیستم
عزیزم اگر شماره مشاوری کسی رو توی تهران سراع داری میشه معرفی کنی من برای دوستم بفرستم ؟
دوستت چن سالش؟شوهرش چن سالش؟
البته بگم شوهرش اصلا ادیتش نمیکنه فقط دوستمه ک پشیمونه باز من ک تو زندگیشون نیستم ک بدونم چی میگدره ولی داره آب میشه دوستداره هر جوری شده طلاق بگیره و خودش تنها بره خارجی جایی زندگی کنه جون بعد طلاق خانواده اش ادمایی نیستن ک پشتش باشن و باهاش کنار بیان اونجا بیشتر عداب میکشه
دوستم ۲۲ سالشه شوهرش متولد ۷۲ پشیمونه از ازدواجش خیلی البته بگم شوهرش اصلا ادیتش نمیکن ...
دوستتون احتیاج ب مشاوره داره زندگی شوخی نیس و همیشه دقیقا همونجور ک توی رویاهای ادمه پیش نمیره