2777
2789
عنوان

کسایی که دارن طلاق میگیرن لطفابیان

111 بازدید | 14 پست

سلام کسایی که طلاق گرفتن یادارن طلاق میگیرن ومشاوره رفتن

مشاوره داخل دادگاه هستش یامطب روانشناس؟

من الان بهم زنگ زدن وگفتن برای مشاوره بایدبرم ساختمونی که دکترهست نه دادگاه

بچه ها پروسه ی طلاق گرفتن خیلی سخت و طولانیه ؟ اخه قدیما راحت طلاق نمیدادن الان چطوریه؟ 

اینکه حالا همسر دست بزن یا بد اخلاق و اینا نباشه و فقط دلیل بر نداشتن تفاهم و اینا باشه مثلا میشه راحت طلاق گرفت؟

🧸🤎

بچه ها پروسه ی طلاق گرفتن خیلی سخت و طولانیه ؟ اخه قدیما راحت طلاق نمیدادن الان چطوریه؟  اینکه ...

اینجاکسی نیومدچون حرف ناری ومادرشوهراینانیست😕

اگه طوافقی باشه یاشوهرتون درخواست بده راحت تر طلاق میگیریدولی زن بره طول میکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجاکسی نیومدچون حرف ناری ومادرشوهراینانیست😕 اگه طوافقی باشه یاشوهرتون درخواست بده راحت تر طلاق م ...

مثلا چقدر طول میکشه برای خودم نیست برای دوستم میخام اخه خودش تصمیم داره دادخواست طلاق  بده ولی شوهرش طلاقش نمیده ب هیج عنوان اما دوستم تصمیمش قطعیه 

🧸🤎

مثلا چقدر طول میکشه برای خودم نیست برای دوستم میخام اخه خودش تصمیم داره دادخواست طلاق  بده ولی ...

بحدادقیق تمیدونم ولی خیلی طپل میکشه واگه میخوادبره یه مشاوه باوکیل حرف بزنه،فکرکنم اگه هیچی ازحق وحقوقشونخوادکمترطول میکشه

بچه ها پروسه ی طلاق گرفتن خیلی سخت و طولانیه ؟ اخه قدیما راحت طلاق نمیدادن الان چطوریه؟  اینکه ...

اگه مشکلش فقط تفاهم نداشتنه بگوطلاق نگیره بره مشاوره انشالله مشکلشون حل بشه

مثلا چقدر طول میکشه برای خودم نیست برای دوستم میخام اخه خودش تصمیم داره دادخواست طلاق  بده ولی ...

تا شوهرش طلاق نده و دلیل محکمی برا طلاق نداشت باشه ب این راحتیا و زودیا خلاص نمیشه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
تا شوهرش طلاق نده و دلیل محکمی برا طلاق نداشت باشه ب این راحتیا و زودیا خلاص نمیشه

داره اذیت میشه از ازدواجش پشیمونه خیلی و کاملا افسرده است و ناراحت اکثر روزا هم در حال گریه کردنه  😢😢😢😢😢😢😢😢 

🧸🤎

داره اذیت میشه از ازدواجش پشیمونه خیلی و کاملا افسرده است و ناراحت اکثر روزا هم در حال گریه کردنه &n ...

منم همینطوری بودم...مشاوره بیرون برن پیش کسی ک واقعا حالیش باشه...دونفرع برن مشاوره تا جواب بگیرن

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
منم همینطوری بودم...مشاوره بیرون برن پیش کسی ک واقعا حالیش باشه...دونفرع برن مشاوره تا جواب بگیرن

عزیزم اگر شماره مشاوری کسی رو توی تهران سراع داری میشه معرفی کنی من برای دوستم بفرستم ؟

🧸🤎

عزیزم اگر شماره مشاوری کسی رو توی تهران سراع داری میشه معرفی کنی من برای دوستم بفرستم ؟

من تهران نیستم

دوستت چن سالش؟شوهرش چن سالش؟

دوستت چن سالش؟شوهرش چن سالش؟

دوستم ۲۲ سالشه شوهرش متولد ۷۲ 

پشیمونه از ازدواجش خیلی 

البته بگم شوهرش اصلا ادیتش نمیکنه فقط دوستمه ک پشیمونه باز من ک تو زندگیشون نیستم ک بدونم چی میگدره ولی داره آب میشه دوستداره هر جوری شده طلاق بگیره و خودش تنها بره خارجی جایی زندگی کنه جون بعد طلاق خانواده اش ادمایی نیستن ک پشتش باشن و باهاش کنار بیان اونجا بیشتر عداب میکشه 

🧸🤎

دوستم ۲۲ سالشه شوهرش متولد ۷۲  پشیمونه از ازدواجش خیلی  البته بگم شوهرش اصلا ادیتش نمیکن ...

دوستتون احتیاج ب مشاوره داره زندگی شوخی نیس و همیشه دقیقا همونجور ک توی رویاهای ادمه پیش نمیره