2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6737 بازدید | 2272 پست
امیرحافظ-فال# قهوه هرچی فال قهوه گرم اسمت کفی هرکی ولام بوتاصب نیلم بخفی وبس وه ناو خواو یسره اسم ...

😂❤❤❤❤ برم ببینم چیه🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
ما ميتوانيم😊 البته شما امروز و فردا زياد در جوار ما هستين و رساندن ب صفحه زياد بسي مشكل ميشود تا سر ...

اگرشده همسر گرامی رابه قتل میرسانم وتشریف فرما میشوم😊

پدرم ازحال بنده جویا شده ونگران شده دارد به ولایت عظیمت مینماید من نیز تماس گرفتم که پدرجان حالم خوب است توروخداااا نیا وبزممان رابهم نزن.ایشان نیزگفتند دهن گشادت راببندبایدبیایم به چک آپ ببرمت😊😊 خدا کند تا 21برود😊

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امیرحافظ-قبله گاه

خاطرات خانه دلم خراوکرد  دوریت خومیش وه خوم جیا کرد

هرشو گوشه گیرم وه داخ تو نازار اوروژ دیمت دواره وتی خدانگهدار

فقط آهنگ وطنی😊

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
توهم لنگه اونی🍑🍑😊😊

من تاپیک مناسب سنم میرم😌😁

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               

سلام فاطی گیان😊خوبی عشقم😙

اگرشده همسر گرامی رابه قتل میرسانم وتشریف فرما میشوم😊 پدرم ازحال بنده جویا شده ونگران شده دارد به ...

تو میتوانی😆

ان‌شاالله پدر گرامی وضعیت را درک نموده و منزلتان را به یوی منزلش ترک مینماید😇

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
اگرشده همسر گرامی رابه قتل میرسانم وتشریف فرما میشوم😊 پدرم ازحال بنده جویا شده ونگران شده دارد به ...

شت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دهن گشادت را چرااا ناموقع گشودی🙄🙄🙄🥴🥴

آب دهان نثارت روده بر شده ام😊 عصر جديد ميبينم خيلي تحت تاثيرم😭

من نیز دیشب روده بر شدم😊

شت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دهن گشادت را چرااا ناموقع گشودی🙄🙄🙄🥴🥴

خواهر ور پریده ام دهن لقی نموده وپدردرراه است وشب میرسد😊پدر آدم های کلاسی است مطمئنم خانه مانمی آید وبه منزل خودش درشهر میرود😊