2777
2789

بچها سوالم بی ربط ولی خاهشا جواب بدین.... من اگ تو اینستا گرام برم پیج شخصی ک بازه عکساشو ببینم طرف متوجه میشه؟.؟؟ فالوش نکردما

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

خیانت تازه بعدش هم کار خدا سرت میاد خووت باشی دوست داری اونطرف قبل از ازدواج باتو باکسی دیگه باشه قربون صدقه کسی دیگه بره

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ناخوشايند

ي چيزي ك بعدا با فكرش عذاب بكشي پشيمون باشي

بجز بحث محرم نامحرمش

اگه طرف بعد رابطه ولت كنه حس ميكني بي ارزشي و..

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
بچها سوالم بی ربط ولی خاهشا جواب بدین.... من اگ تو اینستا گرام برم پیج شخصی ک بازه عکساشو ببینم طرف ...

استوري و فيلم باز كني ميفهمه

عكس ن

لايك نكني 

بچها سوالم بی ربط ولی خاهشا جواب بدین.... من اگ تو اینستا گرام برم پیج شخصی ک بازه عکساشو ببینم طرف ...

نه😶

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

بستگی داره 

افراد،به خصوص پسرا،با قول ازدواج و... رابطه برقرار میکنن که خب این خوب نیست.

از طرفی اگه قرار باشه شخص بعد ازدواج دائم مقایسه کنه داخل ذهنش بازم خوب نیست.

نمیدونم 

هرکس شیوه زندگی خودش داره دیگه

ولی کلا چون تو کشور ما هیچی سر جاش نیست،نمیشه تصمیم درست گرفت.

الان شرایط ازدواج ندارن اکثرا،نیاز دارن.

قیمه ها هم ریخته تو قرمه ها. یعنی کلی دوگانگی هست،خیلیا مذهبی،خیلیا غیر مذهبی.

و...

اصلا نمیشه تصمیم درست گرفت یا فهمید چی درسته.

فقط همینقدر میدونم که 

هر کس باید با مثل خودش باشه.

یعنی کسی که بد نمیدونه با یکی دوست بشه که اونم بد نمیدونه.نره قول ازدواج و... بده.

و بالعکس.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
از تجربت بیشتر بگو

من رابطه جنسي نذاشتم

در حد دوستي بود ك همونشم بشيمونم 

همش استرس دارم شوهرم نفهمه

ب نظر من نكن

ببین رابطه ای که حد و حدود نگهداشته بشه تجربه است اما هیچ رابطه ای رو نمیشه حد و حدود براش گذاشت چون ...

میشه اینم ج بدید دوست بنده همینجوری شد دوست پسرش گولش زدو همه چیشو گرفت بعد چندوقت پیش ازدواج کرده میگه شوهرم نفهمیده ک من پرده ندارم.....مگه میشه؟؟🙄

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
میشه اینم ج بدید دوست بنده همینجوری شد دوست پسرش گولش زدو همه چیشو گرفت بعد چندوقت پیش ازدواج کرده م ...

بله امکانش هست پسره میذاره به حساب اینکه دختره بدون خونریزی بوده یا اینکه دختره یه بازی سرش دراورده نفهمیده اما الان پسرها گرگ هستن دختره سالم هم باشه براش داستان در میارن اینجوری کم پیش میاد