2777
2789
من پارسال شرکت کردم ۱ ماه روزی چندساعت وقت گذاشتم و قبول شدم پس شماهام که میخونید و تلاش میکنید قطع ...

رشته ای که انتخاب کردم با رشته ی کارشناسیم فرق داره به نظرت بازم موفق میشن اگه از الان شروع کنم؟؟رتبت چند شد؟؟تست از کجا آوردی زدی؟؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه ی رشتت نشدم عزیزم

جنین شناسی

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
رشته ای که انتخاب کردم با رشته ی کارشناسیم فرق داره به نظرت بازم موفق میشن اگه از الان شروع کنم؟؟رتب ...

آره عزیزم تلاشتو کنی چرا موفق نشی آره عزیزم اگه از زمانت به درستی استفاده کنی موفق میشی

رتبه ۱۰۰ و ۱۲۰ توی مدیریت 

کتاب جامع تست ۱۰ ساله با جواب تشریحی خوندم

با نمونه سوالات تستی پیام نور

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

من توو فکر کلاس های مجازی هستم واسه یکی دو تا درس. نظر شما چیه

کلاس مجازی هم خیلی خوبه چون تو خونه ای رفت و آمدم نمیخواد

البته بستگی به مدرس هم داره باید بتونه خوب تدریس کنه تو مجازی

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
جنین شناسی

پس تقریبا توی یه شاخه هستیم ☺️ امسال میخواین کنکور بدین یا ساله دیگه عزیزم؟ روزی چند ساعت میخونین؟ من بیوتکنولوژی هستم. ساله دیگه میخوام کنکور بدم. فعلا با روزی دو ساعت و درس بیوشیمی استارت زدم

کسی از بسته های 3 گام یا مدرسان شریف استفاده کرده؟ خوب بوده؟

من پارسال قرار بود شروع کنم برای کنکور امسال 

موسسه 3 گام عضو شدم اینترنتی ولی هزینه های مشاوره و برنامه ریزی و کتابا اون موقع برام زیاد بود 

بعد هم یه سری اتفاقات افتاد کلا کنسل شد شرکت نکردم

اگه کسی با موسسه سه گام پیش رفته و دولتی قبول شده منم ثبت نام کنم چون آزاد بودم میخوام حتما ارشدو دولتی بیارم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
پس تقریبا توی یه شاخه هستیم ☺️ امسال میخواین کنکور بدین یا ساله دیگه عزیزم؟ روزی چند ساعت میخونین؟ م ...

امسال به امید خدا ۵ ساعت اینا میخونم اتفاقن قبل اینکه شروع به خوندن کنم یکی از گزینه هام بیوتک بود ولی حوصله بیوشیمی ندارم 🙄بیوتک وزارت بهداشت یا علوم پایه واسه کدوم داری میخونی؟؟؟

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
برای وزارت بهداشت. شما بیوشیمی دارین توی تکوین؟

نه خداروشکر ندارم  ولی توی زیست عمومی ۵ تا سوال از بیوشیمی میده که اونو جواب نمیدم  ،وزارت بهداشت خیلی سخته من یه بار امتحان دادم قبول نشدم رو زبانت خیلی کارکن خیلی باید بخونی