2777
2789
برای کیفیت گوشیه  انواع داره  تو دیجی کالا  نمیدونم اگه حضوری بخری بهتره  یک ...

این رو لنز اصلی گوشی نصب میشه؟ 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقتم😂😂😂

قربونت عزیرم😜🤪😘🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

خیر 

فکر کنم برای کسایی که عکاسی دوست دارن و عکاسی میکنن مناسب باشه

همینایی که گاهی کلیپاش تو یوتیوب هست خلاقیت به خرج میدن با گوشی عکاسی میکنن بعضیاشونم خیلی جذاب میشه عکسا

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
ايفونم نيازي ب اينا پيدانكردم

پز زیر پوستی

نمیدونم چرا بعضیا از پز دادن لذت میبرن

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!
خیر  فکر کنم برای کسایی که عکاسی دوست دارن و عکاسی میکنن مناسب باشه همینایی که گاهی کلیپاش تو ...

فک نکنم فقط برای اونا باشه 

چون قیمت زیادی هم نداره 

مثلا من سلفیم کیفیتش خوب نیس زیاد 

با اینا شاید تا حدی بهتر بشه

خنده های تو باز مرا از این فاصله کشت ❤ علیرضا قربانی 
به اینکه اونایی که ایفن دارن که ممکنه احتیاج پیدا کنن به لنز دوربین 

ن منظورمو بد متوجه شدي ميگم اگه براكيفيته ك اپل فوله اگه ب اديت و ايناس ك اونم اوكيه

براچيه پس؟

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈