2777
2789
عنوان

عوض کردن خونه در دوران کرونا

613 بازدید | 26 پست

سلام. مامان جونا یه سوال داشتم. میخواستم ببینم آیا کسی خونه عوض کرده تو این دوران؟ ما قبلش میخواستیم بکنیم ولی دست نگه داشتیم. الان هم نمیدونم باز هم وایسیم یا این کارو بکنیم.

بزرگی ما به هدفی است که در سر داریم و آن را می جوییم.
شما اکنون چه هدفی در سر دارید؟ به همان میزان عظیم هستید.......

ما که مجبوریم جابجا شیم صابخونه خونه رو میخواد 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما دو هفته پیش اسباب کشی داشتیم

چه کارایی کردین که کرونا نگیرین؟

ما که باید خونمون رو بنگاه هم بذاریم آخه پولشو میخواییم.

واقعا چه ربطی داره

واقعا هیچ ربطی نداره. من بی خودی نگرانم.

واقعا هیچ ربطی نداره. من بی خودی نگرانم.

نه حق داری نگران باشی

عوض کن فقط کارتونارو که جابه جا میکنی هی دستتو بشور

البته که کمتر از ۱۲ ساعت روی کارتون میمونه ولی ازاین نظر رعایت کن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
چه کارایی کردین که کرونا نگیرین؟ ما که باید خونمون رو بنگاه هم بذاریم آخه پولشو میخواییم.

من همه رو شستم تو سلفون پیچیدم گذاشتم تو کارتن  وسایل شکستنی با ماشین خودمون چند تا بردیم بقیه هم مبل سرویس خواب و کمد یخچال و لباسشویی هم اتوبار آورد سه تا کارگر بعد جابه جایی دستمال کشیدم قبل غذا دستامون شستیم هر دفعه تا الان که خدا روشکر خوبیم  به نظرم کرونا کم شده 

https://ninisite.co/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470

ما ۴ روزه اومدیم خونه جدیدمون

اما خیییلی اذیت شدیم واسه خرید خونه

دقیقا وسط ماجرای کرونا خونمون فروش رفت و ۹۰ درصد خونه هایی که میرفتیم واسه خرید همه فعلا منصرف شده بودن از فروش😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒