2777
2789
عنوان

بیاین از غم و غصه دور بشیم

114 بازدید | 23 پست

چیه تا نی نی سایت باز میکنی طلاق دعوا بیاین هر خاطره خنده داری بلدین از روز عروسی خودتون دیگران بگین بخندیم بره جز پر بازدیدا هر کی نی نی سایت باز کرد بخنده نه غصه بشینه تو دلش

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست

خاطره خنده دارم ی چیزیههههههههه بگم؟؟

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بیاین من‌خودم یه مدت تو ارایشگاه کمک میکردم  عروس پله رو میرفت پایین پاش گیر کرد به لباسش با کله رفت همشو

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب عروسیم آخر شب موقع خدآفظی متوجه شدم از دآمن لبآس عروسم دآرع سوسک بآلآ میرع😂😂😂

من جیغ و فرآر مهمونآ دنبآلِ من 😂😂😂نمیدونستن چرآ جیغ میزنم من موقعی ک بترسم فقطی جیغ میزنم زبونم بند میرع🤣

توروخدا برام دعآ کنین خیلی زندگیم ریخته بهم ...
خاطره خنده دارم ی چیزیههههههههه بگم؟؟

بگو عزیزم بگو از فضای غم نی نی سایت خارج بشیم

سلاااام

شب عروسی عموم بود چندتا از دخترای فامیل عروس اومدن مثلا محلی برقصن .داشتن رقص پای محلی میرفتن یهو یکیشون پاشو اورد بالا از پشت سر با باسنش خورد زمین 😂😂😂😂

ینی همه نگاش میکردن

شب عروسیم آخر شب موقع خدآفظی متوجه شدم از دآمن لبآس عروسم دآرع سوسک بآلآ میرع😂😂😂 من جیغ و فرآر م ...

😂😂😂😂😂😂😂حالا با خودشون میگفتن عروس فراری شده سوار گاری شده

سلاااام شب عروسی عموم بود چندتا از دخترای فامیل عروس اومدن مثلا محلی برقصن .داشتن رقص پای محلی میرف ...

و همین بس است که مجلس به هوا برود

مال نوزاریمه مامانم برام تعریف کرده خیلییی سال پیش عموی بابام تازه دامادشو واسه اولین بار دعوت م ...

😂😂😂😂😂خدا نکشتت

بره پربازدید واس باردار شدنم صلوات بفرستید تروخدا😫🤲🏼 دیگه باردار شدن واسم شده مث رویاااا🥺

فرستادم عزیزم مطمین باش میشی در ناامیدی بسی امید است پایان شبه سیه سفید است

یادمه 14 ساله که بودم رفتم عروسی فامیل های نزدیک بعد لباس مجلسی تاپی بندی تنم بود با روسری همچین هم موهام پوشونده بودم  سفت گره زده بودم😂 

آخه یکی نبود بهم بگه نه به لباست نه به روسریت چقدر داغون بودم  

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
فرستادم عزیزم مطمین باش میشی در ناامیدی بسی امید است پایان شبه سیه سفید است

منم میخوام ب عشقم برسم اما واقعاااا معجزه میخواددد😭😭😭😭😭😭😭کاااااش بشع ک محاله

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏