2777
2789
عنوان

۱۸ سالگی واسه چه کارایی مناسبه ؟؟😑😑🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 36 پست

تمرکز روی درست و ساختن اینده ات و اشتغال و استقلال مالی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهانگردی یه اپشن حساب میشه؟؟ یعنی همون توانایی؟

آره دگ گلم اگ پوله جهانگردی رو داری اصن هیچ کار نکن همون برو سیر و سفر کن   

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

من ۱۹سالمه بنظرم خود من از سنم استفاده نمیکنم درس نمیخونم چون ... کنکور ریاضی دارم باوجود قوی بودن پایه ام تاحالا نخوندم !مادر پدرم از این موضوع ناراحتن به روم نمیارن هرچند هرجور شده پول دانشگاه ازادو میدن اما من خودم کارم اشتباه بوده نخوندم از این به بعدم فایده نداره ولی تا ۱۵سالگی حتی با نداریم درس خوندم پر قدرت پرتوقع هم نبودم بچه بدی شدم 😔☹🤚🏼

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪
من ۱۹سالمه بنظرم خود من از سنم استفاده نمیکنم درس نمیخونم چون ... کنکور ریاضی دارم باوجود قوی بودن پ ...

کار درست اینه درس بخونی ورزش کنی 

بگردی و از سنت و جوونیت استفاده کنی با پسر نگردی این مهمترین چیز تو دوره زمونه ماست جواب هر علافه بیکاریو ندی 

کلی فیلم خوب و اموزنده هست ک میشه دید کلی کتاب خوب ک باید دید کلی تجربه که کسب کرد 

من ۱۹سالمه بنظرم خود من از سنم استفاده نمیکنم درس نمیخونم چون ... کنکور ریاضی دارم باوجود قوی بودن پ ...

تو که پسری باید میخوندی😂😂بالاخره موقعیت شغلیت اگه تو سراسری باشی بهتره ولی بازم وقت داری و تو ازاد هم میتونی خوب درس بخونی 

تو که پسری باید میخوندی😂😂بالاخره موقعیت شغلیت اگه تو سراسری باشی بهتره ولی بازم وقت داری و تو ازاد ...

دخترم لنتی😳