2777
2789
عنوان

دختر سر تر ازپسر

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم از شوهرم قیافه ای خیلی سرترم ولی پیشرفت اخلاقی شوهرم تو این 5 سال خیلی خیلی بهتر از من بوده
اتفاقا موقع ازدواجم احساسی بهش نداشتم نه که بدم بیادا ولی کلا ادمی نبودم زود از کسی خوشم بیاد
الانم اون بیشتر منو دوست داره و من از زندگیم خیلی راضیم

بله گلم طبیعیه خودت ادم بی احساسی هستی  اگر احساست زیاد بود که تاسی سالگی شوهر کرده بودی

احساس آدمی، رابطہ ای با سن ندارہ، شما ھم سعی کن، برای بیان نظرت، جملات مناسب تری انتخاب کنی

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.
من کاری ندارم ولی سه بارحرف زدن برای یه عمرزندگی خیلی کمه،شماکه سنت نسبت به دخترای۱۵ساله خیلی بیشتره ...

تلفنی زیاد حرف زدیم حضوریمون سه بار بوده

چه‌ ربطی داره شاید تا سی سالگی موقعیت مناسب ازدواج واسش پیش نیومده  این چه تحلیلی آخه

مطمینا موقعیت ازدواج داشته ولی منطقی فکر کرده و تجت تاثیر احساس قرار نگرفته سریع قبول کنه الانم ممکنه تهش ردش کنه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
مطمینا موقعیت ازدواج داشته ولی منطقی فکر کرده و تجت تاثیر احساس قرار نگرفته سریع قبول کنه الانم ممکن ...

منظورم از موقعیت، موقعیت مناسب برای خودشه

اصلا نمیتونم تحمل کنم که کسی برای ازدواج یا هرکار دیگه ای سن تعیین کنه

منظورم از موقعیت، موقعیت مناسب برای خودشه اصلا نمیتونم تحمل کنم که کسی برای ازدواج یا هرکار دیگه ای ...

تحمل نکن اولا  کی با تو حرف زد بعدم صحبت کاملا مشخص بود بالاخره دختری که تو سن بالاتر  ازدواج کنه علتش نداشتن اپشن های خاص  یا خواستگار یا شرایط،نیست علتش ایده ال گرایی  و  منطق خودشه  که نشون میده این دختر احساساتی تصمیم نمیگیره و رو منطق عمل میکنه و ایرادش نیست شخصیتشه اتفاقا شخصیت قاطعی هم داره ....استاتر پرسید چرا فه خواستگارم احساس ندارم بهش،گفتم کلا زیاد دنبال احساس خاص نباشه این درمورد ایشون طبیعیه به عبارتی مشکل پسنده

شما طوری رفتار نکن به نظر بیاد تو سن بالاتر ازدواج کردن از نظرت نقطه ضعفه که اینجور گارد میگیری بهش 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏