2777
2789
عنوان

دختر سر تر ازپسر

154 بازدید | 13 پست

سلام

من ۳۰سالمه نامزدم ۳۵ساله از نظر ظاهری من خیلی بهش سرترم امروز رفتیم آزمایش دادیم وآخر هفته عقده ولی نمیدونم چرا احساس خاصی بهش ندارم تا حالا هم سه بار باهم حضوری حرف زدیم بقیه اشم تلفنی اهل نماز و روزه است فکر نمیکنم اخلاق بدی داشته باشه اما خیلی لاغره و ظاهر من از اون خیلی بهتره البته خودمم لاغرم اون به من خیلی بیشترعلاقمنده تا من به اون با خودم میگم اگه خوشگل بود شاید بهش بیشتر علاقه پیدا میکردم

آیا این بی احساسی من طبیعیه (البته من کلا شخصیت سردی دارم از بچگی) خیلی هم استرس دارم

به نظر شما چجور دلگرم بشم به زندگی آینده ام؟

من تا شش ماه بعد عروسی هم حسی نداشتم بهش

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

✋🏻😐 اگر ب دلت نیس زنش نشو! اینایی ک میگن زیبای باطن خوبه و اینا همش مال بعد ازدواجه! 😐✋🏻 خودشون قبل ازدواج دنبال جیگر میگر بودن! حالا که تبشون خوابیده میگن خوشگل موشگل خوب نی😐✋🏻

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم اخلاق بدی داشته باشه!!!!!!

چه عجله ای داری برای عقد وقتی هنوز نشناختی و دلتم باهاش نیست خب یه مدت با هم باشین شاید اخلاقاش دلتو برد شایدم نخواستیش...

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

عزیزم چون ازدواج تون سنتی هستش اینجوری شدین طبیعیه گلم بری توزندگیت بهش علاقمند میشی البته اگه در گذشته دلت یه جا دیگه گیر نباشه ...انشالله خوشبخت بشین

یکی از آرزوهای شوهرم اینکه ماشین دار بشه میشه واسه اینکه ب ارزوش برسه صلوات بفرستین ..ممنونم

به نظر من که تو زندگی های حالا هرچی بیشتر عشق و علاقت کمتر باشه زندگی راحت تر و بهتری داری 

چون باعشق کمتر تصمیم عاقلانه تری میگیری درضمن عشق به مرور کمتر میشه و اونجا عقل میاد سرجایش که منطقی نمی‌بینه ولی در مورد شما به مرور عشق وارد میشه😊

😐😑😐😑

مهمه که قیافه ی طرف به دلت بشینه به هر حال بحث یه عمر زندگیه اگر حس میکنی قیافه و شخصیتش به دلت نمیشینه به هم بزن ولی خواهشا دیگه این جمله ی غلط کی از کی سرتره رو تکرار نکن مگه آدما برحسب قیافه درجه بندی میشن که خودتو سرتر میدونی؟