2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم

79 بازدید | 9 پست

بچه ها یه راهنمایی ازتون میخوام خواهرانه راهنماییم کنید من ۲۲سالمه دانشجوام و از نظر مالی هم یه آب باریکی واسه خودم دارم پدرم فوت کردن و مامانم به اندازه شمر بدجنسه یه خواستگار دارم که خیلی دوسم داره وضع مالیشم خوبه.اما ۱۵سال ازم بزرگتره با توجه به اینکه من هیچگونه حمایتی از سمت خانوادم نمیشم یعنی اصلا شما فک کنین خانواده ندارم انقد نسبت به من بی تفاوتن.عاقلانس ردش کنم یا نه باهاش ازدواج کنم؟خودتونو بزارین جای من (البته دور از جون که جای من باشید)اگه جای من بودید چکار میکردید

شازده کوچولو:آدمایی که تنهان کجا میرن؟                    روباه:تو خودشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دلسوز نداری پاشو برو پیش مشاور اون اقا رو هم ببر

کلا ازدواج در سن کم بدون پشتوانه خانواده خیلی کار پرریسکی یه

مرد جماعت سنش بالاباشه خیی زرنگ و سیساتمدار میشه بعد بفهمه دختر پست و پناه نداره ، ممکنه بعدا اذیتت کنه

و خدا برای من کافیست.....
اگر دلسوز نداری پاشو برو پیش مشاور اون اقا رو هم ببر کلا ازدواج در سن کم بدون پشتوانه خانواده خیلی ...

مشاور که حتما میگه اشتباهه با این فاصله سن.صحبت کردیم گفته یه خونه میزنم بنامت که خیالت راحت بشه اذیت نمیشی باهام.اما بازم نمیدونم درسته بخاطر بی کسی ازدواج کنم یا نه؟و اینکه این اقا جهاز و اینا هم نمیخواد چون من با هرکی ازدواج کنم یه قلم جهازم نمیتونم بدم

مشاور که حتما میگه اشتباهه با این فاصله سن.صحبت کردیم گفته یه خونه میزنم بنامت که خیالت راحت بشه اذی ...

نه الزاما

سن فقط یکی از چند تا فاکتوره برای ازدواج بعدم مشاور باسواد هیچ وقت نمیگه محاله یا حتما عالیه

فقط مقدار ریسک و نقاط خطر رو بهت میگه مگر اینکه طرف بیمار و مشکل دار باشه

چشمتو باز می کنه

اینکه حاضره ضمانت بده خودش یه نقطه مثبته...معناش فقط مالی نیست معناش اینه که از ضمانت دادن و ارزیابی شدن نمیترسه احتمال اینکه کلک توی کارش باشه کمتره

و خدا برای من کافیست.....
نه الزاما سن فقط یکی از چند تا فاکتوره برای ازدواج بعدم مشاور باسواد هیچ وقت نمیگه محاله یا حتما عا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم