2777
2789

من طبق تاپیک سوره تصمیم داشتم از هفته ۳۷ شروع کنم دم کرده ها رو مثل تخم شوید و بابونه و گل گاو زبون.خاکشیرم بخورم.حالا موندم ی سریا میگن اصلا خوب نیست خیلیام میان میگن ما استفاده کردیم خیلی زود دهانه رحم باز شد

تو کلاس بارداری گفت حتی وقتی دردتون هم شروع شد نخورید ممکنه ضربان قلب بچه نامنظم بشه

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دکترتون حتماااا‌مشورت کنید

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اره ولی سه هفته آخر فقط قبلش ک صرر داره

نخور چون روی همه هرچیزی جواب نمیده . به ریسکش نمی ارزه .چندنفری دیدم که زعفرون مصرف کردن زایمانشون زمان برده رحم پاره شده متاسفانه

**اللهم عجل لولیک الفرج**

منم خوردم اثرنداشت البته من کرچک خوردم.بنظرم اینکارو نکن به ریسک نمی ارزه بالاخره تو ۹ماه سختی کشیدی که بچتو ببینی نهایتش دردت نگیره میری با آمپول فشارزایمانومیکنی منم همیطوررفتم خوب بود روند سریع میکنه زود تمام میشه

وای هیچی نخور بذار روال طبیعیش طی بشه .

من طبق حرف خانمای اینجا تخم شوید دم کردم خوردم شبش فشارم رفت بالا و کیسه آبم پاره شد اورژانسی سز شدم . ضربان قلب بچم هم نامنظم شده بود