2789
اولش سخته ولی تو یخچال همیشه کاهو هویج و خیار داشته باش  گرسنه شدی بخور میدونم سخته ولی چاره ای ...

آفرین به ارادت یکم میشه برامون توضیح بدی چیکار کردی من دیگه خیلی چاق شدم زانوم و کمرم درد میکنه

این نیز بگذرد...                                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اولش سخته ولی تو یخچال همیشه کاهو هویج و خیار داشته باش  گرسنه شدی بخور میدونم سخته ولی چاره ای ...

یعنی برنج و نون اصلا نمی خوردی

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
آفرین به ارادت یکم میشه برامون توضیح بدی چیکار کردی من دیگه خیلی چاق شدم زانوم و کمرم درد میکنه

کالری شماری کردم با ورزش توخونه با این برنامه های 30 روزه 🤗

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
آفرین به ارادت قدتون چنده؟

160 بعد زایمان ترکیدم قبلش57 کیلو بودم دارم بر میکردم به وزن قبلم

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
یه دفعه خیلی غذاتو کم نکن ک سریع گرسنه شی هربار چن لقمه کمتربخور تاعادت کنی و نیم ساعت قبل غذا یه ...

امضات واقعا عالیه😍

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍
کسی نمی دونه باید چی بخوریم قبل غذا ک دیگه اشتها نداشته باشیم

۲ لیوان آب بخور

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

منم چند کیلو اضافه دارم صبحانه و ناهار و سر وقت میخورم شبیزی نمی‌خورم و یک ربع هم ورزش میکنم بیشتر دراز نشست فعلا یه هفتست دعا کنید بتونم ادامه بدم.

فضول بی تربیت هستم +چند قطره انسانیت