2777
2789
عنوان

😍😍راه جذابت و دلبري😍😍 بدو بيا جا نموووووووووني

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک خوب معرفی کن جانم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
چرا ژیلت نه؟؟پس چکار کنیم؟

پودر یا کرم استفاده کن عزیزم امکانش رو هم داشته باشی لیزر برو

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹
موبَر بزن  خيلي خوبه  موبَر  بدون بو بگير بزن  هم ثواب داره هم ارزونه هم راحت ...

من کلا حساسیت دارم ب همه چی،زخم و زیلی میشم ، از طرفی از گردن تا نوک پا رو هم باید بزنم ،خیلی موهای ریز دارمممم ،ناراحتممممم😢 اخه دختر ورا باید انقدر مویی باشه اووووف ، چیکار کنم؟خیلی زشته

خیلی از این دستورالعمل صادر کردن ها و کلیشه ساختن ها کاملا ضدزن و ضدانسانی هستن

هرگز مجبور نیستید همیشه بوی خوب بدید یا همیشه آراسته باشید، ما انسانیم گاهی حال نداریم گاهی خسته ایم، مجبور نیستید همیشه شیو کرده باشید موی بدن یه چیز طببعیه، انتخاب شماست که هر وقت بخواید اصلاح کنید، مجبور نیستید درد بکشید تا به نظر بقیه خوب بیاید، مجبور نیستید سبک زندگی اجباری بقیه رو بپذیرید

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
پودر یا کرم استفاده کن عزیزم امکانش رو هم داشته باشی لیزر برو

یه مدت رفتم،۶_۷جلسه، اصلا جواب نگرفتم، پوستمم ب پودر و کرم حساسیت میشه ، همه جامم مو داره ، 😢ازدواج کردم چکار کنم وااااای نگرانم

یه مدت رفتم،۶_۷جلسه، اصلا جواب نگرفتم، پوستمم ب پودر و کرم حساسیت میشه ، همه جامم مو داره ، 😢ازدواج ...

دستگاهتو عوض کن با کدوم دستگاه رفتی!؟

من رفتم۶جلسه هست اصلا مو درنمیاد

دستگاه الکساندرایت کندلا برو خیلی خوبه مطمعن باش۳جلسه جواب میگیری

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹
دستگاهتو عوض کن با کدوم دستگاه رفتی!؟ من رفتم۶جلسه هست اصلا مو درنمیاد دستگاه الکساندرایت کند ...

الان شرایطشو ندارم، میتونم بعد از ازدواج‌ب شوهرم بگم برم؟؟؟ ب مدت اولو برم اپیلاسیون کل بدن ، بعدا باهاش صحبت کنم برم لیزر کل بدن ،اینک‌ویگم کل بدن واقعا هم کله هاااا،فقط من اینجوری ام یعنی؟؟؟

الان شرایطشو ندارم، میتونم بعد از ازدواج‌ب شوهرم بگم برم؟؟؟ ب مدت اولو برم اپیلاسیون کل بدن ، بعدا ب ...

اره خوبه زودم جواب میده براتون دکتر هورمونم برین شاید مشکلی دارین که موهاتون زیاده