2777
2789
عنوان

دختر خاله حسود نامزدم

867 بازدید | 28 پست

نامزدم یه دختر خاله دارہ که خیلی حسودہ 

یعنی باورتون نمیشه 

بعد این از اول ھی به نامزد من گیر میدادہ که بیا باھم باشیم و اینا ولی کلا نه نامزدم نه خانوادش ازش خوششون نمیاد 

دخترہ ھی سر بسته به مامان نامزدم میگفته که بیا من بگیر واسه پسرت غریبه خوب نيست و اینا 

حالا مامانشم اصلاا ازین دخترہ خوشش نمیاد چون ازیناس که دو بهم زنه و عوا راہ بندازہ 

ھمه میگن اخلاقش به خانوادہ باباش اینا رفته تو کل فامیل فقط ھمین یکی اینجوریه بقیه خیلی ھمو دوست دارن و باھم خوبن 

خدایی خانوادہ نامزدمم خیلی منو دوست دارن ھمش میگن تو چهارمین دختر مایی از بابت اونا و نامزدم خیالم راحته 

ولی از  طرفه دخترہ یکم استرس دارم میگم نرہ واسمون دعا و اینا بگیرہ یا چشممون بزنه 

چون چشمم شورہ 

کلا ھم از طرف خانوادہ خودم ھم نامزدم خداروشکر وضعمون خوبه بعد این دخترہ خیلی به همه چی چشم دارہ یه بار چند وقت پیش مامانم کلا خانوادہ نامزدم اینارو دعوت کرد ھمین که این دختر اومد تو کلا چشمش رو من بود بعد به محض این که پاش از در گزاشت بیرون یه دفع چنان حالم بد شد که باورتون نمیشه 

يه بار دیگم خونه نامزدم اینا بودیم اینام اومد  بعد مامان نامزدم یه گلدون گرفته بود خیلی خوشگل بود تا این اومد تو ھی میگفت وای خاله چقدر قشنگه این گلدون انقدر گفت تا وقتی رفتن یه دفعه گلدون خرد شد 

واسه ھمین خیلی میترسم نمیدونم چی کار کنم؟

نصفه فامیل میدونن این از بچگی نامزد من دوست داشته از یه طرفم خانوادہ نامزدم خیلی به من اھمیت میدن حتی جلو اینا واسه ھمین این رو من حساس شدہ ھمش بد نگاھم میکنه یا با نفرت نگاھم میکنه 

چی کار کنم دلش باھام صاف بشه؟

آخه کاریش نکردم که اینجوری میکنه 

سعی میکنم وقتی جایی ھست نرم حتی بعضی وقتا خودہ نامزدم یا مامانش میگه فلانی دارہ میاد نیا حتی خودہ نامزدمم میفرسته بیرون که این نبیتش اما انگار بهشون برخوردہ که چرا وقتی ما میایم اینجا پسرت و عروست نیستن 

بچه ها چی کار کنم دخترہ بیخیال این نفرت بشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه اینجا شوهرا همگی ی دخترخاله داشتن که قبلا عاشقشون بوده؟😆

عزیزم به تخمدان چپت...نگران نباش کاری نمیکنه

دعا کن زود شوهر کنه راحت شی

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

دلم برای دخترخاله نامزدت سوخت

نمیدونم چرا

ولی ان شاالله به زودی ازدواج کن تا از نامزدت دل بکنه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ولش کن بابا به جا این کارا دو دفعه بچزونش لااقل دلت خنک شه😑

اولش میخواستم ھمین کارو بکنم بعد با خودم گفتم من کاری نکردم اینجوری میکنه اگه بکنم حتما یه کاری میکنه باهام

هیچی صبر کن تا شوهر کنه فقط همین دعای چشم زخمم از نت پیدا کن تو کیف خودتو نامزدت بذار چند تادعای کوچیک مثل ماشاا الله و لا حول ... اینام خفظ کن وقتی دیدیش ۷ بار بخون خوب الان اون حساس شده چون شوهرتو ی زمانی دوست داشته یکم درکش کنید زیاذم جلو چشمش نباش عیب نداره ناراحت بشن شما نباشید 

چقد زیاد نوشتی دختر دومم اینکه اینایی ک تازه نامزد میکنن احساس میکنن عجب چیزی گیرمون اومده و ممکنه هر لحظه از دستسون درادو چسم بخورن نتررررس خانوم بعد ازدواج میفهمی ک همچین خبری نیست و خانواده همسرت الکی گندش کردن و دلت میخاد شوهره رو ببری خودت تقدیم کنی

هااااا چیییه