2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عااااشق امیرعلی و اميرحسين ام

اما از اسمای امروزی رادمهر رو خیلی دوس دارم

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
مرصاد یعنی مکان 

😶😶😞

منوهمسرم گفتیم اگه بچه بعدیمون هم پسرشداسمشومرصادبزاریم که توقرآن هم اومده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

توروخدااستاتراسمی بذارکه فردابزرگ شدبچه ت مسخره ش نکنن همه که معنی اسمارونمیدونن مثل همسایه مازن وشوهرتحصیل کرده نمیگن بچه فردابزرگ شدصداش میکنن شورتیا

فقط خدا❤️❤️❤️

خدا بهترین اسم رو برای بهترین بنده هاش گذاشته تا قبل از امام حسین کسی حسین نبوده 

و خیلی زیباست 

من محمد حسین گذاشتم شخصیت فوقالعاده ای داره 

ان شا الله یک اسم نکو پیدا کنی و بزاری و نامدار باشه

پسرهمسایه مون اسمش وقتی به مادرش گفتم به نظرت یه کم اسمش سخیف نیست انقدربهش برخوردیعنی پادشاه 🤣🤣🤣 ...

خدایی هم سخته هم بد.خب میزاشت شاهان به این قشنگی والا

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
نه دیگ اصن معنی اسم با سان آخرشه..سان ادات تشبیهه وخنی میگی علیسان ینی مانند علی

آخه سا هم به معنی تشبیه هست .مثل مهسا( مانند ماه) درسا( مانند در) 

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد