2777
2789
عنوان

یک سوال برام پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 73 پست
خودت شروع کن به پرویی وپیام دادن،بالاخره نامزدی برا شناخته واین مسلئه هم خیلی مهمه تو زندگی مشترک

از چی شرو کنم با یه ادم خشک

اصلا بی ادبی و ... تو حرفاش نیست

راستش من خودم خیلی خشکم.ولی با ایشون زیاده از حد خوب برخورد میکنم راحت بشه ولی دوماه شده

یکم هم احساس از ایشون😅انگار فکر میکنه منم از همکاران شیفت هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم منم خیلی اذیت میشم .احساسات و همه چیزش درونشه .خیلی سخت بروز میده.فعلا که من بهش پیشنهاد م ...

منم مث توام خخخخ ولی بزور حقمو میگیرم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

اصلا نگران نباش 

مردا سر و تهشون و بزنی به همین چیزا بیشتر از همه چی اهمیت میدن فقط به رو نمیارن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
منم مث توام خخخخ ولی بزور حقمو میگیرم

یکی دوست داره شرایطش رو مهیا کنه ولی نمیشع

ایشون اصلا تو باغ نیست

اصلا حرکتی نمیکنه 

یا حتی تو چت کردن هم اشاره ای نمیکنه حتی بغلللل

دوس دارم برم بزنمش

دیگه چه کنیم مجبوریم دیگه .بخدا بعضی وقتا بهش میگم کاش من مرد بودم تو زن به هفت روش سامورایی ...... ...

خخخخخ منم میگم کاش شوهرت بودم ادبت میکردم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
یکی دوست داره شرایطش رو مهیا کنه ولی نمیشع ایشون اصلا تو باغ نیست اصلا حرکتی نمیکنه  یا حتی ...

شاید روش نمیشه.بهش زمان بده ی چراغ سبزی هم نشونش بده

درست نشد اونوقت باهاش رو در رو حرف بزن