2777
2789

آها عالیه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه انقد پوشیده برداشتی گفتم شاید کلا باحجابی اگه برات مهم نیست کاش یکم یقه و ایناشو تغییر بدی😕

آخه جلو برادر شوهرم نمی‌خوام باز باشه لباسم.حالا همه با روسری میان

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و حاجت رواییم صلوات بفرستید😘😘😘
واقعا ک! ینی چی این حرف! انگار برای عزاست! واقعا یسریاتونو نمیفهمم ک چرا حرفایی ک میزنیدو نمیفهمی ...

ببین من الان ازدست یه همسایه بی فکرم خیلی عصبیم زنه گنده عروس داره ولی ‌‌‌شعورش صفره. یه همسایه دیگه داره رد میشه دختره ده ماهش بغلشه بعداین ازاینور میگه دختر بزرگت خیلی خوشگلتره این چشماشم انحراف داره ببردکتر. یعنی میخواستم بزنم تودهنش بگم بتوچه الان

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥
واقعا ک! ینی چی این حرف! انگار برای عزاست! واقعا یسریاتونو نمیفهمم ک چرا حرفایی ک میزنیدو نمیفهمی ...

به اعصابت مسلط باش 

برای عزا بودن لباس مشکلی نداره! من الان چند دست لباس مناسب مراسم عزاداری تو کمدم دارم! همه دارن! عزا هم بخشی از زندگیه! انقدر خاله خان باجی نباشید منطقی باشید لطفا 

خوب نیفتاده اونجا واسه رنگش گزاشتم

کاش بدی روش یکم کار دست بیشتری بکنه, طرح با مخمل یا هر مدل جدید دیگه ای, سنگین ترش بکنه, الان قشنگه ها ولی بعنوان عروس اون خانواده بنظرم میتونی سنگین تر بپوشی