2777
2789
عنوان

قلبم شکسته ....خدایا چرا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 65 پست
ی مراسم مذهبی ترکاس که ماه محرمه خیلی عجیبه و تا به چشم نبینی باور نمیکنی خیلی حاجت میده خیلی

شمااا نمیدونی بالاخره کاری از دستم بر نمیااد لااقل ب این کارا دلمذخوش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من برات چله ی سوره یاسین میگیرم. اگه قابل باشم. انشاءالله بیای خبر بارداریتو بهم بدی. برای خدا ...

ممنونم دوست مهربونم....شما بااینکه نه منو میشناسی نه میدونی کجا دارم زندگی میکنم دعام میکنی... خیلی ممنونم

ممنونم دوست مهربونم....شما بااینکه نه منو میشناسی نه میدونی کجا دارم زندگی میکنم دعام میکنی... خیلی ...

خواهش میکنم عزیزم انشاءالله که من قابل باشم خدا دعا مو در حق شما اجابت کنه.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
ممنونم دوست مهربونم....شما بااینکه نه منو میشناسی نه میدونی کجا دارم زندگی میکنم دعام میکنی... خیلی ...

عزیزم مشکل ما هم مثل شماست

البته شوهر من دیگه درمان ادامه نداد بیوپسی اینا نرفتین دیگه فعلا طب سنتی رو شروع کردیم

از خدا میخوام معجزه اشو بهت نشون بده عزیزن پیامت خیلی ناراحتم کرد انشالله شما و هما منتظر ها و خودم به زودی زود شاهد معجزه خدا میشیم

الهی فردا از خواب بیدار بشی ببینی اون حاجتی که همیشه میخواستی رو خدا بهت داده و حاجتت برآورده شده.
عزیزم مشکل ما هم مثل شماست البته شوهر من دیگه درمان ادامه نداد بیوپسی اینا نرفتین دیگه فعلا طب سنتی ...

سلام عزیز دلم...ممنونم از همدردیت.... بهتره که نرفته بیوپسی از من ب شما نصیحت نره...طفلکی شوهرم خیلی درد کشید در اخر هم هیچی...ولی یکی توی همین نی نی سایت دکتر محبوبی اردکانی رو معرفی کرده دکتر خیلی معروفی هست اگ توی تاپیک های قبلیم نگاه کنی میبینی فقط یه نفر پاسخم رو داده....میگن فقط مال ازو اسپرمی است واسپرم صفر رو ب مدت 3 ماه درمان میکنه که میشه با اون اسپرم میکرو یا ای وی اف کرد ...مطبش توی یزده اگه از من میشنوی ب شوهرت بگو نره دارو گیاهی بخوره چون همش وقت تلف کردنه ونتیجه ای هم حاصل نمیشه اینا رو از تجربیات خودم بهت میگم عزیز

عزیزم مشکل ما هم مثل شماست البته شوهر من دیگه درمان ادامه نداد بیوپسی اینا نرفتین دیگه فعلا طب سنتی ...

من ب شوهرم میگم بیا بریم یزد میگه خیلی دوره ...ما مشهد زندگی میکنیم؛ میگه زندگی مون رو چیکار کنیم بریم سه ماه شهر غریب ...ولی من امیدم رو از دست ندادم ...

دعا کن شوهرم راضی بشه بریم یزد ولی خدایا خیلی سخته برای هیچ کس اتفاقی مثل این نیفته...

از راستی یکی از کسانی که رفته بود ونتیجه گرفته بود ازمایش اسپرم شوهرشو برام فرستاد ...اولش ازو اسپرم وبعد 37 ملیون اسپرم..

من ب شوهرم میگم بیا بریم یزد میگه خیلی دوره ...ما مشهد زندگی میکنیم؛ میگه زندگی مون رو چیکار کنیم بر ...

از ته دل برات دعا میکنم اشالله به زودی بیایی خبر بارداریتو بدی.

من کاملا درکت میکنم تو این ۸ ماه اونقدد گریه کردم ولی نزاشتن کسی متوجه بشه حتی شوهرم چون خودشو مقصر میدونونه و عذاب وجدان میگیره فقط خودمو الکی خوشحال نشون دادم به خودم امید میدم شاید اینم امتحان ما باشه از طرف خدا بدتر از این هم مبتونست باشه بازم خدایا شکرت

الهی فردا از خواب بیدار بشی ببینی اون حاجتی که همیشه میخواستی رو خدا بهت داده و حاجتت برآورده شده.

وا الکی الکی خودت پروندتا بستی!!!!!!!!!!!!!!!! تعجب می‌کنم بخدا شوهر دوستم با اسپرم صفر الان بچه دو قلو دارن،، انقدر زوذ از رحمت خدا نا امید نشو،،، میدونی چطوری باردار شد؟؟ هم من هم دوستم؟؟؟؟ بیا تاپیک معجزه باردار شدنمو بخون عزیزم بدردت میخوره 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

خدایا بحق دل شکسته‌ی زینب

دامن همه‌ی منتظرا رو به فرزند سالم و صالح سبز کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اشکم دراومد

چون میفهممت

خواهر منم چشم انتظاره

واسش دعا کنید

بخند، همین  
چشام پر از اشک شد عزیز دلم الهی به حق سه ساله کربلا طوری معجزه خدا رو ببینی که علم پزشکی هم جوابی ند ...

شما همگی عزیز منین مرسی از همدردی هاتون مرسی از دعا های قشنگتون میدونم یه روز میشه میاییم تو همین تاپیک خبر بارداریمونو میدیم من امیدم به خداست به لطف شما ها