2777
2789
عنوان

قلبم شکسته ....خدایا چرا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 65 پست
عالی دست مریزاد .افرین به شما .من به شما قولللل میدمم خودت هم بچه دار میشی اونایی که بچه میارن همیشه ...

انشالله هر گز از رحمت خدا نا امید نیستم .با اینکه مشکل حادی نداشتیم نخواستم زیاد اذیت بشم .پولی که به دکتر میدادم خرج بچم میکنم .دکترم میلیونی ازمون میگرفت ولی هیچ ثوابی توش نبود .الان یه پیراهن برای بچم بخرم ثواب کردم البته امیدوارم خدا قبول کنه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات نگهش داره فقط قراره کسی هم بهش شیر بده برای رضاعی شدن؟؟

بچم ۵ سالش شده 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
چقدر شد هزینش

هیچی فقط چیزی باید به نام بچه بزنی زمین یا ملک 

عزیزه دلم تجربه ای که داشتی سخت و تلخ بوده و هست و شاید هیچ کدوم ما نتونیم درکت کنیم 

ولی شاید این یه امتحانه 

یه سعر هست که میگه

هرکه در این بزم مقرب تر است  جام بلا بیشترش میدهند

ادم تو سختیاس که رشد میکنه اینو هیچ وقت یادت نره 

هم خودت هم همسرت  

پیشنهادم برات اینه که یه مدت فکر این قضیه رو از سرتون دور کنیین 

بپذیر که این اتفاق ممکن نیست شاید بیوفته برو دنبال سرگرمی یا رشته ای که همیشه بهش علاقه داشتی همینطور همسرت 

استرسی که دارین ممکن باعث این شده که نتونین بچه دار بشین 

من خیلیا رو سراغ دارم تا بیخیال بچه شدن و ناامیدن دنبال فرزندخوندگی ان خدا بهشون بچه داده 

پس سعی نکن گله کنی از خدا 

حتما اگاهی هست که همه ی ما ازش بیخبریم 

شما که این راهو رفتید یه بار هم طب سنتی رو انتخاب کنید من چند نفرو شنیدم که اسپرمشون صفر بوده و با طب سنتی به نتیجه رسیدن..و همزمان هم بچه به فرزندی قبول کنید از برکت وجود اون بچه و کم شدن استرسهاتون ایشالا خودتونم بچه دار میشید

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
انشالله هر گز از رحمت خدا نا امید نیستم .با اینکه مشکل حادی نداشتیم نخواستم زیاد اذیت بشم .پولی که ب ...

وای من عاشقتونم شدم .بخدا کمتر کسایی مثل شما پیدا میشن هرکس جای شما بود صددرصد خودش درمان میکرد چون تنبلی تخمدان چیزی نیست .واقعا عالی مطمئنم خدا عاشقتونه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
خب همون  ارزش اون مال چقدر بود

۵ سال پیش بود برای من .اونوقت گفته بودن ۲۰ یا ۳۰ تومن باشه خیلی زیاد  نمیخواد با ارزش باشه .

خیلی ممنونم از همتون چقدر همگی مهربون هستید ..باور کنید هرکدوم از نوشته هاتونو خوندم اشکم در امد...ولی واقعا الان در شرایط بدی قرار دارم....نمیتونم ..واقعا 

چقدر عزیزم جمله ات ب دلم نشست..

خدا همیشه حواسش ب همه هست شما اگ انقد ناامید باشی همسرتون هم دیگ حالش بدتر میشه شما باید باهاش صحبت کنی عزیزم 

ببین خواهرگلم همه دوس دارن یه بچه از وجود خودشون داشته باشن اما یه وقتی خدا یه بنده هایی رو خاص میکنه ک اینابچه هایی رو بزرگ کنن ک داشتن پدرو مادر بزرگ ترین ارزوشونه؛؛؛دنیا هنوزم قشنگیاشو دارم گلم ناامید نباش و ب خودش توکل کن بخدا بهترین هارو میزاره سرراهت

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

عزیزم من برات چله ی سوره یاسین میگیرم. اگه قابل باشم. انشاءالله بیای خبر بارداریتو بهم بدی. برای خدا کاری نداره. دوست من بعد از ۹ سال که دکترها جوابش کرده بودند باردار شد به صورت طبیعی تو چهار ماهگی متوجه حاملگی شد. خدا بهش یه دختر ناز داد . از خدا میخوام اینجوری سوپرایزت کنه.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.