2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 47 پست
عزیزم تو حتما یه تست دی ان ای بده    

خواستگاری خواهرم من یهو پریدم وسط اتاق من و ندیده بودن تا حالا دبیرستانی بودم بعد یه دفعه به مامانم گفتن نوه تون هستن مامانم گفت نه دخترمه گفت شبیه شما نیست اصلا چجوری دخترتونه همه تعجب کرده بودن هر جا میریم فکر نمیکنن من بچه اینا باشم الان که سنم رفته بالا ۳۵ سالمه بازم به هر حال سن میره بالا قیلفه تغییر میکنه یکم قبلا که سوژه بودم الانم شده بارها همه مون رفتیم یه مغازه خرید با هم خواهرا یه دفعه صاحب مغازه گفته ببخشید چرا این خانم شبیه شما نیست اصلا صداش کردین خواهر تعجب کردیم 😁 چند وقت پیش دقیقا یه مغازه بوریم خانمه گفت وا چرا تو شبیه اینا نیستی

خواستگاری خواهرم من یهو پریدم وسط اتاق من و ندیده بودن تا حالا دبیرستانی بودم بعد یه دفعه به مامانم ...

😂😂😐😐عزیزم واقعا یه تستی چیزی بده شاید خداییی نکرده تو بیمارستان اشتباهی شدی

👰🤵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ذات بد وحسادت وتنگ نظری فامیلا رو نگرفتم خداروشکر اندام خوب و موی بلوطی و چشم سبز از بابام و بینی قوزدار و لب نازک و پوست صاف از مامانم شکنندگی و حساسی از مامانم وباهوشی از بابام ولی خودخواهی وخسیسی پدرمادرم رو ندارم خداروشکر